Haberler

Osmanlıspor Tek Eksikle Çalıştı

Hafif adale ağrısı bulunan Tiago Pinto idmana katılmadıAntalya kampında bir haftayı geride bırakan Osmanlıspor, günü çift antrenmanla tamamladı.

Hafif adale ağrısı bulunan Tiago Pinto idmana katılmadı

Antalya kampında bir haftayı geride bırakan Osmanlıspor, günü çift antrenmanla tamamladı.

Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde Sentido Zeynep Golf Otel'in sahasında yapılan günün ilk çalışması 1 saat 30 dakika sürdü. Yüksek tempoda yapılan antrenmana Mor-Sarılı ekip ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı. Dar alanda 4'e 4 dönüşümlü olarak yüksek tempolu oyun oynayan Başkent ekibi daha sonra serbest şut çalışmasıyla günün ilk antrenmanını sonlandırdı.

Isınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan akşam antrenmanı ise gruplar halinde yapılan çeşitli pas organizasyonlarıyla devam etti. Daha sonra iki grup halinde taktik ağırlıklı çalışmaya geçen Mor-Sarılılar, kanatlardan orta ve gol çalışmasıyla antrenmanı sonlandırdı. Yapılan iki antrenmana da hafif adale ağrısı bulunan Tiago Pinto katılmadı.

Başkent ekibi yarın 11: 00'da yapacağı antrenmanla Antalya Belek'teki kamp çalışmalarını tamamlayacak ve Ankara'ya dönerek Beşiktaş'la oynayacağı maçın hazırlıklarına devam edecek.

ANTALYA / DHA (fotoğraflı)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Reşit Akçay Antalya Spor Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

Bakmadan Geçme

15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şampiyon olan takım Şampiyonlar Ligi'ne direkt gidiyor mu, eleme mi oynuyor? Real Madrid Alaves maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Alaves maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Zaniolo sakatlandı mı, ne zaman sahalara dönecek? Tottenham Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Tottenham M.City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Öğretmenlik Meslek Kanunu nedir, maddeleri nelerdir? Tottenham Manchester City maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Tottenham M.City maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Yasemin Allen kimdir? Yasemin Allen kaç yaşında, nereli? Real Madrid Alaves maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Alaves maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title