Haberler

Osmaniye-Türkiye Partisi Genel Başkanı Osmaniye'de;Bu Ülkede Basın Özgür Değil

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Basın Özgürlüğü Konusunda Türkiye'nin Dünyada 138'inci Ülkesi Olduğunu Belirterek, "bu Ülkede Basın Özgür Değildir" Dedi.

TÜRKİYE Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, basın özgürlüğü konusunda Türkiye'nin dünyada 138'inci ülkesi olduğunu belirterek, "Bu ülkede basın özgür değildir" dedi.

Abdüllatif Şener, partisinin Osmaniye il teşkilatının açılışını yaptı. Burada yaklaşık 1000 kişiye hitap eden Şener, hükümete yüklendi. Muhalefet partisi olarak hükümetin her yaptığını eleştirmediklerini belirten Şener, "Doğruya doğru, eğriye eğri deriz. Her yaptığını da yanlıştır diye ilan etmeyiz. İki gün önce uluslararası özgür gazeteciler ülkelerin karnesini ilan ettiler. Basın özgürlüğü konusunda Türkiye dünyada 138'inci ülke. Bu ne demektir, bu ülkede basın özgür değildir demektir. Gazeteler televizyonlar başbakanı rahatsız edici haberleri yayınlayamazlar yazamazlar. Türkiye'nin manzarası bu. Bütün medyayı ele geçirmişler. Böyle olduğu içinde haberlerde duyuyorsunuz, 'Türkiye'de işsizlik azalmış' şeklinde. Geçen hafta hükümet orta vadeli programını açıkladı ve '2010 yılı sonunda işsizlik yüzde12'dir' dedi. Ne demektir bu, hükümet kendi ağzıyla açıklamıştır. Türkiye dünyada en fazla işsizliğin olduğu ülkedir. Bu seneki işsizlik 2001 krizinden de 1994 krizinden de yüksektir. Ekonomiyi bu hale getiren bir başbakan, bir hükümet dünyanın en başarısız hükümetidir en başarısız başbakandır"dedi. Şener, Meclis'teki partilerin siyaset anlayışıyla başta türban olmak üzere hiç bir sorunun çözülemeyeceğini amacın türban üzerinden siyaset yapmak olduğunu anlattı.

Konuşmanın ardından Şener, parti binasının açılışının yapıp bir süre partilileriyle sohbet etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title