Haberler

Ormanda Kaybolan İngiliz Çifti Akut Buldu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İngiliz çiftin aranması ve bulunmaları İngiliz çiftin açıklamaları AKUT operasyon sorumlusu Onur Akay'ın konuşması Ormanda kaybolan İngiliz çifti AKUT buldu Fethiye'de ormanda yürüyüş yaparken kaybolan İngiliz çift, AKUT ekiplerince bir saatlik aramanın ardından bulundu Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanda yürüyüş yaparken kaybolan İngiliz çift, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerince bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İngiliz çiftin aranması ve bulunmaları

İngiliz çiftin açıklamaları

AKUT operasyon sorumlusu Onur Akay'ın konuşması Ormanda kaybolan İngiliz çifti AKUT buldu

Fethiye'de ormanda yürüyüş yaparken kaybolan İngiliz çift, AKUT ekiplerince bir saatlik aramanın ardından bulundu

Muğla'nın Fethiye ilçesinde ormanda yürüyüş yaparken kaybolan İngiliz çift, Arama Kurtarma Derneği (AKUT) ekiplerince bulundu.

Alınan bilgiye göre, kış aylarını Fethiye'de geçiren Patrick Mc Sweeney (66) ile Irene Pittaway (62), Kayaköy Mahallesi'ndeki ormanlık alanda yürüyüşe çıktı. İngiliz çift, bir süre sonra yollarını kaybettiklerini fark etti. Yardım istedikleri Türk arkadaşları, durumu jandarmaya bildirdi.

AKUT ekiplerinin bölgeye sevk edilmesiyle yaklaşık bir saatlik aramanın ardından bir tatil köyünün yakınlarındaki ormanlık alanda bulunan İngiliz çifte, su ve şeker verildi.

Patrick Mc Sweeney, gazetecilere yaptığı açıklamada, yürüyüş yaparken yollarını kaybettiklerini ve bulundukları bölgede dört kez tur attıklarını söyledi. Yolu bulamayacaklarını anladıklarında yardım istediklerini anlatan Sweeney, "Herkese çok teşekkür ederim. Bugün yaklaşık 32 kilometre yürüdük ve çok yorulduk. Yılın kış aylarını Fethiye'de geçiriyoruz ve Fethiye'yi çok seviyoruz. Buraya her gelişimizde yürüyüş yapıyoruz. İlk defa başımıza böyle bir durum geldi." dedi.

AKUT operasyon sorumlusu Onur Akay ise İngilizlerle telefonla irtibat kurarak ateş yakmalarını istediklerini, yerlerini tespit ettikten sonra kendilerine bir saatte ulaştıklarını söyledi.

Çifte ulaştıklarında herhangi bir sağlık problemlerinin olmadığını kaydeden Akay, yorgun oldukları için dönüşü daha yavaş bir şekilde yaparak operasyonu mutlu bir şekilde sonlandırdıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Onur Akay Fethiye Kayaköy Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title