Haberler

Orman Ve Su İşleri'nin Talebi Yanıtsız Kalmadı

Güncelleme:

MANİSA Belediyesi, Manisa Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'nün talebi üzerine, Spil Dağı'na giden yolun trafik güvenliğini sağlamak amacıyla şerit düzenlemesi yaptı.

Kurumlar arası işbirliğine büyük önem verdiklerini her fırsatta dile getirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'nden gelen teklife anında yanıt verdiklerini belirtti.

Manisa Orman ve Su işleri Müdürlüğü'nün Spil Dağı'na giden yolun şeritle düzenlenmesi talebine olumlu yanıt verilmesiyle birlikte, söz konusu alanda Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü çalışma başlattı. Spil Dağı At Alanı'ndan Ağlayan Kaya'ya kadar olan bölümde yaklaşık 30 kilometrelik şerit düzenlemesi yaptı.

Manisa Belediyesi'nde göreve geldikleri ilk günden itibaren her fırsatta kurumlar arası işbirliğinin önemine vurgu yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Orman ve Su İşleri Müdürlüğü'müzün Spil Dağı'na giden yolda trafik güvenliği açısından bizden bir talebi oldu. Gelen bu talep üzerine hemen ilgili müdürlüğümüze talimat vererek, gerekli çalışmanın yapılmasını istedik.

Kurumlar arasındaki işbirliği, kentimizin menfaatinedir. Bu doğrultuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ağlayan Kaya'dan başlayarak, Spil Dağı At Alanı mevkiine kadar olan bölümde yaklaşık 30 kilometrelik şerit düzenlemesi yaptık. Yaz mevsiminin gelmesiyle Spil Dağı'nda vakit geçirmek isteyen, piknik yapmak isteyen vatandaşlarımızın trafik açısından herhangi bir problem yaşamaması açısından bu düzenleme önemliydi" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title