Haberler

Orman ve Su İşleri Bakanı Eroğlu, Afyonkarahisar'da Açıklaması

"(AK Partililere yönelik saldırı) Neticede bu bir yarış, hizmet yarışı, milletimiz tahriklere kapılmasın, bunu özellikle rica ediyorum.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Partililere yönelik saldırılara ilişkin, "Neticede bu bir yarış, hizmet yarışı, milletimiz tahriklere kapılmasın, bunu özellikle rica ediyorum. Dış güçler, Türkiye karışsın istiyor, onlara fırsat vermeyelim. Birileri araya provokasyon maksadıyla girmiş olabilirler, bunlara fırsat vermeyelim" dedi.

Bakan Eroğlu, partisinin belediye başkan adayı tanıtımı ve seçim bürosunun açılış törenine katılmak için geldiği Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, gazetecilerin bazı illerde AK Partililere yönelik saldırılar olduğunu sorması üzerine, bunun bir seçim, bir hizmet yarışı olduğunu, dolayısıyla partililerin birbirleri ile kavga değil birbirleri ile mücadelede tatlı bir rekabette olması gerektiğini belirtti.

Milletin, seçimlerde tatlı bir rekabet arzuladığını dile getiren Eroğlu, şunları kaydetti:

"Millet, karşılıklı sevgi ve saygıya dayanan bir seçim istiyor. Dolayısıyla ben, bütün gruplara, bütün siyasi partilere şunu ifade ediyorum; biz şimdi Çay'a geldik, aşağı yukarı bütün partiler alkışladı. Az önce CHP İlçe Teşkilatı'ndan arkadaşlarımız çiçek getirdi. MHP İlçe Teşkilatı'nın önünden geçerken arkadaşlarımız alkışladı. Neticede bu bir yarış, hizmet yarışı, milletimiz tahriklere kapılmasın, bunu özellikle rica ediyorum. Dış güçler, Türkiye karışsın istiyor, onlara fırsat vermeyelim. Birileri araya provokasyon maksadıyla girmiş olabilirler. Bunlara fırsat vermeyelim."

Anketlerde, AK Parti'nin oy oranlarının düştüğü iddialarına ise Eroğlu, 30 Mart'ta kesin neticenin çıkacağını, biraz sabredilmesi gerektiğini söyledi.

"AK Parti'nin oyu düşüyor" söylemlerinin doğru olmadığını savunan Eroğlu, şöyle devam etti:

"Bizim de yaptığımız anketler var. Şu anda bunlara göre yüzde 48-50 arasında gözüküyor. Milletimiz bu oyunun farkına vardı, dolayısıyla kenetlenmiş durumda. Ben çoğu yere gidiyorum, her zamankinden daha fazla bir heyecan, millette bir azim ve kararlılık var. Çünkü milletimiz kendisine oynanan bu oyunu çok çabuk kavradı. AK Parti'nin oyları mahalli idare seçimleri olmasına rağmen, biliyorsunuz mahalli idare seçimlerinde adayın özelliği de çok plana çıkıyor ama inşallah 30 Mart'ta zafer yine AK Parti'nin olacaktır. Fazla uzun bir zaman değil, şurada az bir zaman kaldı. 30 Mart'ta bunu hep beraber göreceğiz. AK Parti, oylarını muhafaza edecektir, belki kısmen de artacaktır diye düşünüyorum."

Aday tanıtım töreni

Eroğlu, aday tanıtım töreninde yaptığı konuşmada ise Çay ilçesine her gelişinde ayrı bir heyecan duyduğunu, Çay halkını gönülden sevdiğini ifade etti.

Çay'da da belediyelikleri kapanan beldelerin bulunduğunu anımsatan Eroğlu, oralarda hizmet veren belediye başkanlarına da teşekkür etti. Belediyelikleri kapanan beldeleri ziyaret edeceğini ifade eden Eroğlu, oraların belediye başkanı gibi çalışacağını bildirdi.

Eroğlu, konuşmasının ardından AK Parti'nin Çay Belediye Başkan adayı Mevlüt Çınar'ı tanıtarak, destek istedi. Eroğlu, daha sonra Çay'da partisinin seçim bürosunun açılışını yaptı. - Afyon

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Eroğlu Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title