Haberler

Orduspor Maçının Ardından

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, zor olduğunu bildikleri bir maça çıktıklarını söyleyerek, Orduspor'un genelde yenilmeyen bir ekip olduğunu belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, zor olduğunu bildikleri bir maça çıktıklarını söyleyerek, Orduspor'un genelde yenilmeyen bir ekip olduğunu belirtti. Orduspor karşısında genellikle 1-0, 2-1 gibi sonuçların alındığına işaret eden Carvalhal, "Biz de bu son dönemde özellikle çok fazla maç trafiğinin içine girdik. Bu takvim içerisinde takım içinde bazı değişiklikler yapmak zorundayız. Futbolda sihir yok. Sonuçta bu değişikliklerden sonra devamlı oynayan oyuncular birlikte olmuyor. Holosko, Almeida ve Veli ilk kez birlikte oynadı. Normal olarak varyasyonlarda değişikliklere gitmek zorunda kaldık. Koordinasyonlarda hatalar olabiliyor. Ancak benim için en önemli şey sonuçta maç içerisinde olaylar iyi de olabilir, kötü de olabilir. Fakat, bu takvim içerisinde bir maçı çok iyi oynarken bir sonraki maçı çok daha kötü oynayabiliriz. Bu doğal. Ancak koruduğumuz ve devamlı koruyacağımız bir şey var. O da maç içerisinde savaşan bir ruh ve kazanma azmi. Bunun çok fazla üst düzeyde olması gerekiyor. Oynamasanız dahi, hatalar yapsanız bile kazanmanın verdiği arzu çok önemli. Bugün bizi galibiyete getiren bu oldu" dedi.

Bir gazetecinin şut oranlardaki düşüşü hatırlatması üzerine Carlos Carvalhal, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Sonuçta ben de anlayabiliyorum. Sonuçta üçüncü sıradayız. Özellikle maç trafiğine baktığınız zaman her şeyden öte Türkiye'de, Avrupa'da bizden fazla maç yapan takım yok. Avrupa kupalarında mücadele eden takımlara zarar veren bir durum. Özellikle Beşiktaş ve Trabzonspor'a değil, Türk futboluna zarar veriyor. Her türlü zorluğa rağmen ligde üçüncü sıradayız ve Avrupa kupasının da bir sonraki turun kapısına geldik. Emin olun bu maçları 3 günde değil de 5 günde oynasaydık şut sayısı daha fazla olurdu."

Tecrübeli teknik adam, Perşembe günü oynanacak olan maçada, bugün oynayamayan en az 2 oyuncusunun yetişeceğini umut ettiğini belirterek, bu yarışa devam etmek için yapmaları gereken ne varsa onu yapacaklarını da ifade etti. Veli Kavlak'ın formda ve iyi şeyler yaptığına da vurgu yapan Carvalhal, şimdi tek amaçlarının bütün oyuncuları dinlendirip, Perşembe günü oynayacakları Manisa maçına hazır haline getirmek olduğunu sözlerine ekledi.

Siyah beyazlı takımın başarılı futbolcusu Fabıan Ernst ise galip gelmenin önemli olduğuna dikkat çekerek, "3 puanı almak çok önemliydi. Zor dönemden geçiyoruz. Önümüzde Manisa ve Büyükşehir Belediye maçları var. Tabi iyi oynamak isteriz ama önemli olan 3 puanları almak. Ayrıca, gerçekten zorlu bir süreçten geçiyoruz. Herkes istediği üst seviyeye çıkamıyor. 3 günde bir maça hazırlanıyoruz. Bu da motivasyon ve konsantrasyonla alakalı bir durum" dedi.

Hilbert ise tüm maçların çok zor olduğunu bildiklerini söyleyerek, "Ordu maçı da zordu. Sonuçta 3 puan aldık. Takım ruhunu ortaya koyduğumuzu düşünüyorum. Bende Ernst'in söylediklerine katılıyorum. 3 günde maç oynamak kolay değil. Takım ruhunu elde ettik ve maç kazanmaya başladık" diye konuştu.

METİN DİYADİN: "EN AZ BEŞİKTAŞ KADAR GALİBİYETİ HAK ETTİK"

Orduspor Teknik Direktörü Metin Diyadin de Antalya'ya galibiyet için geldiklerini söyleyerek, maçı iyi götürmelerine rağmen maçtan yenilgi ile ayrıldıklarını belirtti. Maçı iyi götürdüklerine vurgu yapan Diyadin, "İlk yarıda oyunu dengeli götürdük 60'ıncı dakikadan sonra Beşiktaş'ın düşeceğini tahmin ediyorduk ve nitekim de öyle oldu. İkinci yarıda kaçırdığımız goller vardı. Duran toplardan gol yedik. En az Beşiktaş kadar galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımı kutluyorum. Orta hakem Yunus Yıldırım'ın iyi bir maç yönettiğini düşünüyorum" dedi.

Ordusporlu Tobias ise en azından 1 puanı hak ettikleri bir maç oynadıklarını söyleyerek, oyunun genelinde iyi olduklarını, ne yazık ki istedikleri puanları alamadıklarını ifade etti.

Emre Özkan da, Antalya'ya kazanmak için geldiklerini vurgulayarak, "Ancak, ilk yarıya biraz tutuk başladık. Beşiktaş golü buldu. İkinci yarıda maçı çevirmek için baskı yaptık. Golü de bulduk ama duran toptan bir gol yedik. Maçın hakkı en azından beraberlikti. Kazanamadığımız için mutsuzum. Biz yine aynı futbolu oynuyoruz ama takım içerisindeki oyuncuların performansı düşünce ve şanssız zamanlar da olunca böyle sonuçlar gelebiliyor" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title