Haberler

Orduspor ? İstanbul Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Orduspor TEKNİK DİREKTÖRÜ CUPER.

Orduspor TEKNİK DİREKTÖRÜ CUPER: "3 PUAN ALMA ŞANSIMIZI KAYBETTİK"

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ ERCAN KILIÇ: "1 PUAN BİZİM İÇİN İYİ"

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, 2-2 berabere kaldıkları İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını değerlendirerek, "Bu maçta 3 puan alma şansımızı kaybettik, moral açısından oyuncularda bir düşüş olacaktır" dedi.

Maçta 87. dakikaya kadar skor ve mücadele açısından önde olduklarını, ancak bu dakikadan sonra 3 puan şansını kaybettiklerini vurgulayan Hector Cuper, "Aslında bence şu an 3 puan alma şansımızı kaybettik. İlk yarı kötü değildi bence. İyi bir ilk yarı oynadık. İkinci yarıda takım çok daha geri gelmeye başladı. Defans çizgisiyle atak çizgimiz birbirinden çok uzaktı. Geniş oynamaya başladık ve hız açısından da kaybettik. Onların kanat oyuncuları, özellikle hız açısından bizim oyuncularımıza karşı kazanabilirler. O yüzden 87. dakikaya kadar öndeydik ve berabere bittiği maç için söylüyorum bunu, üç puan alma şansımızı kaybettik. Moral açısından tabii ki oyuncularda bir düşüş olacaktır. Hafta içi bunu çalışmamız gerekiyor bu morali düzeltmemiz gerekiyor" dedi.

Hector Cuper, ligde bütün takımların birbirine eşit gittiğini de belirterek, "Herkes birbirine karşı kazanıp yenilebiliyor. Büyük takımlar bile kendi sahasında zorluk çekebiliyor. Lig içinde şaşırtıcı sonuçlar görebiliyoruz" ifadelerini kullandı.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ ERCAN KILIÇ: "1 PUAN BİZİM İÇİN İYİ"

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Ercan Kılıç ise, kazandıkları 1 puanın kendileri için önemli olduğunu söyledi. Düşündükleri gibi bir maç oynandıklarına dikkat çeken Kılıç, "Mücadelesi yüksek, daha çok koşanın kazanacağı bir maçtı. Mutlaka üç puan için gelmiştik, ama oyun içerisinde gelişen bazı aksilikler oldu. Özellikle maçın ilk yarısında bir penaltı konusunda, penaltı duyumu geldi bize. Ama penaltı, kırmızı kart, oyunun kaderini farklı geliştirecek, istediğimiz üç puanı buradan alabilecektik. Sahaya yansıttığımız bu mücadele öyle ya da böyle 1 puan bizim için iyidir diye düşünüyoruz. İnşallah bu mücadelemizin devamını getirip, daha iyi yerlere geleceğiz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Hector Cuper Orduspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title