Haberler

Günlerdir Aranan Bakkalı Öldürüp Üzerine Beton Dökmüşler

Güncelleme:

Şanlıurfa'da kaybolduktan sonra her yerde aranan bakkal işletmecisinin cesedi, alacaklıları tarafından öldürülüp kullanılmayan bir eve gömüldükten sonra üzeri betonla örtülmüş halde bulundu.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde 3 gün önce kaybolan bakkalın cesedi, evin içine gömülerek üzerine beton dökülmüş halde bulundu.

DÜKKANI KAPADIKTAN SONRA EVE DÖNMEDİ KAYIP İHBARI YAPILDI

Mızar Caddesi'nde bakkal işleten Mehmet Yalçın (31), cuma akşamı iş yerini kapattıktan sonra eve dönmedi. Yakınlarının Suruç Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulunması üzerine arama çalışması başlatıldı.

Öldürüp Üzerine Beton Dökmüşler

KULLANILMAYAN EVE GİRDİKTEN SONRA ÇIKMADI

Bölgedeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri, Yalçın'ın, iş yerinin iki sokak arkasındaki tek katlı kullanılmayan eve girdikten sonra dışarı çıkmadığını tespit etti.

Öldürüp Üzerine Beton Dökmüşler

ÖLDÜRÜP EVE GÖMDÜKTEN SONRA ÜZERİNİ BETONLA ÖRTMÜŞLER

Bu sırada polise teslim olan B.Y. ile M.S, Yalçın'ı alacak meselesi nedeniyle "kendilerine ait kullanılmayan evde silahla öldürdükten sonra odaya gömdüklerini ve üzerine beton döktüklerini" itiraf etti. Evde yapılan aramada bulunan Yalçın'ın cesedi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.Y. ile M.S. mahkemece tutuklandı.

Öldürüp Üzerine Beton Dökmüşler

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Mehmet Yalçın Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir?
500

Yorumlar (29)

büyüme oranı ney di ?:

ekonomi büyüdü. . o kadar çok büyüdü ki, ekonomik nedenli cinayetlerde patlama oldu

14
11
yanıtYanıtla
VATANSEVER:

öldürünce alacağınızı alabildiniz mi bari? Allah ın verdiği canı almak sadece yine Allah a mahsustur.

20
0
yanıtYanıtla
Rizeli:

Ğ.dogu anadolu ; bazı hanzolar var cokkk

7
10
yanıtYanıtla
ibo:

idam abi sorgusuz idam

7
7
yanıtYanıtla
AL CAPONE:

çok mafya filmi izliyoruz çoook. . . . .

13
0
yanıtYanıtla
ahmet begim:

öldürünce alacaklarını tahsil etmişlermi deye soruyor vatansever isimli arkadaş. . mümkünmü sadece o dakikalık hınçlarını aldılar, para da gitti hayatlarıda hapiste geçecek. eğer bir yanlışı var ise iki tokat atın, eşini dostunu arayın ve paranızı tahsile çalışın. adamı öldürdünüz hem katil oldunuz hem alacağınızdan vazgeçtiniz.

12
0
yanıtYanıtla
ram:

bu nasıl vahşet bu nasıl insanlık

12
0
yanıtYanıtla
ADALET:

lanet gelsin sizede paraya da cahil herifler

12
0
yanıtYanıtla
subtopia crappy:

BÜYÜK İHTİMAL TEFECİ İŞİ, SURUÇLULARIN EN SEVDİĞİ MESLEK TEFECİLİK, KÖKÜNE KİBRİT SUYU, PARA İÇİN HER ŞEYİ YAPACAK HALDELER. . .

10
1
yanıtYanıtla
DOĞRULARI SÖYLEYEN ADAM:

idam idam diye zırlayan arkadaşlar idam suçu azaltmaz eğitim ve refah azaltır

5
5
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title