Haberler

Öğrencilere Hem Karne, Hem Kene Broşürü Dağıtıldı

Gümüşhane'de Öğrencilere Yıl Sonu Karneleriyle Birlikte 'Kene ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi' Hastalığı ile İlgili Broşür Dağıtıldı.

Gümüşhane'de öğrencilere yıl sonu karneleriyle birlikte 'Kene ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi' hastalığı ile ilgili broşür dağıtıldı.

Dumlupınar İlköğretim Okulu'ndaki karne töreninde Sağlık Müdürlüğü yetkilileri öğrencilere karnenin yanında Kene ve Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) hastalığı ile ilgili broşür dağıttı.

Öğrencilere kene hakkında bilgiler de veren Sağlık Müdürlüğü yetkilileri il merkezindeki okullarda broşürleri dağıtmak, tatilini köyünde, bahçesinde geçirecek öğrencileri bilinçlendirmek amacıyla karne dağıtım törenlerini fırsat bildiklerini söyledi. Çocukların karnelerinin aralarına koydukları broşürlerde kene haşeresi ve KKKA hakkında ayrıntılı bilgilerin bulunduğu belirten yetkililer broşürleri, büyük bir heyecanla çocuklarının karnesini bekleyen velilere de daha rahat ulaştırabileceklerini söylediler.

Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre Gümüşhane genelinde 16 bin 850 ilköğretim, 5 bin 536 lise, bin 660 okul öncesi eğitim öğrencisi, karnelerini bugün aldı.

(RE-İRT-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Afra Saraçoğlu için 'Sahnede tacize uğradı' dediler, gerçek çok başka çıktı

Afra Saraçoğlu için "Sahnede tacize uğradı" dediler, gerçek çok başka çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title