Haberler

Nk Slaven Koprivnica Yarın İstanbul'a Gelecek

Galatasaray'ın UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turunda Karşılaşacağı Hırvatistan'ın Nk Slaven Koprivnica Takımının Yarın İstanbul'a Geleceği Açıklandı.

Galatasaray'ın UEFA Kupası 2. ön eleme turunda karşılaşacağı Hırvatistan'ın NK Slaven Koprivnica takımının yarın İstanbul'a geleceği açıklandı.

Konuk ekibin teknik direktörü Krnoslav Jurcic, 29 Ağustos Çarşamba akşamı saat 19.40'da Ali Sami Yen Stadı'nda basın toplantısı düzenleyecek.

Galatasaray, 2007-2008 futbol sezonunun üçüncü haftasında Ankaragücü karşısında aldığı galibiyet ertesinde, bugünü dinlenerek geçirdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Slaven Koprivnica maçının hazırlıklarına yarın saat 10.30'da Metin Oktay Tesisleri'nde basın ve taraftara açık yapacağı antrenmanla başlayacak. Yarın saat 18.00'de basın ve taraftara kapalı ikinci bir antrenman yapacak olan Galatasaray, 29 Ağustos Çarşamba günü saat 18.00'de, ilk 15 dakikası yalnızca basına açık olan son bir antrenmanla, UEFA Kupası 2. ön eleme turu 2. maçının hazırlıklarını tamamlayacak ve tesislerde kampa girecek.

Teknik Direktör Karl Heinz Feldkamp, 29 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30'da Metin Oktay Tesisleri Turgay Vardar Basın Odası'nda, Slaven Koprivnica karşılaşmasını değerlendireceği bir basın toplantısı yapacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title