Haberler

Newcastle'dan Arda İçin 9 Milyon Sterlin

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın Yıldız Futbolcularından Arda Turan'ı Renklerine Bağlamak İsteyen İngiltere Premier Lig Ekiplerinden Newcastle United'ın Sarı-kırmızılı Ekibe 11 Milyon Euro Teklif Etmeye Hazır Olduğu İddia Ediliyor.

A Milli Futbol Takımı ve Galatasaray'ın yıldız futbolcularından Arda Turan'ı renklerine bağlamak isteyen İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Sarı-kırmızılı ekibe 11 milyon euro teklif etmeye hazır olduğu iddia ediliyor.

İngiltere'de yayın yapan Daily Mirror Gazetesi'nin İnternet sitesi aracılığıyla verdiği haberde, Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın Galatasaray'ın yıldız ismi Arda Turan'ı transfer etmek için Sarı-kırmızılı ekibe 9 milyon sterlin yani yaklaşık 11 milyon euro teklif etmeye hazır olduğunu yazdı. Gazete, Hagi'ye benzettiği 21 yaşındaki Arda'yı Newcastle United Teknik Direktörü Kevin Keagen'ın da istediğini okurlarına aktardı.

Bu arada gazetede yer alan bir başla bilgide ise Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat'ın Arda'yı satmak istemediğini de belirtti.

(ERS-ERS-BA-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title