Haberler

Neden Benden Bir 'Tomb Raider' Olmasın!

Son zamanlarda 16 kilo vererek fit bir vücuda sahip olan Ezgi Mola, komik ve dramatik karakterlerden sonra aksiyon rollerine de gözünü dikti.

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın rol aldığı 'Pazarları Hiç Sevmem' adlı film, dün gösterime girdi. Rezzan Tanyeli'nin yazıp yönettiği; Ayşen Gruda, Melisa Sözen, Hasibe Eren, Umut Kurt ve Edhem Dirvana'nın da rol aldığı filmde Mola; 'Ayşe' isimli hassas bir genç kızı canlandırıyor. Altı senede dokuz filmde rol alan Mola, "Geçen yıl üç film birden yaptım ama ev alamadım" diyerek sinemadan para kazanılmadığını söylüyor. Güzel oyuncuyla; rol aldığı yeni filmini, evlilikle ilgili düşüncelerini ve oyunculuğunu konuştuk...

Geçen yıl 'Celal Tan ve Ailesinin Aşırı Acıklı Hikayesi' ve 'Dedemin İnsanlarıyla' birlikte üç filmde rol aldınız. Neden ilk çektiğiniz 'Pazarları Hiç Sevmem' vizyona en son giriyor?

Bu tamamen yönetmenimiz Rezzan Tanyeli'nin takdiri. Kendisi çok hassas bir kadındır, ince eleyip sık dokur. Böyle uygun gördü demek ki...

BİR YOL HİKAYESİ

Filmin bu tarihte vizyona girmesi gişeyi olumsuz etkiler mi? Yoksa 'Ben görevimi yaptım, gişesi beni ilgilendirmez' mi diyorsunuz?

Hayır, film hepimizin filmi hala. Ben içinde yer aldığım her işe, başından sonuna kadar sahip çıkarım. Bir filme, bir hikayeye inanıyorsam; o işi sonuna kadar götürmek beni mutlu eder. Aslında şimdi yaptığımız röportaj da bu filmin bir çalışması. Tabii ki çok seyirciyle buluşmasını isterim. 'Gişeyi önemsemiyorum' dersem, yalan olur. Gösterim tarihinin bu zamana kalması ise, filmin ruhunu bence daha iyi yansıtıyor. Tam bu mevsimin filmi!

Filmde oynamayı neden istediniz?

Çünkü senaryoyu, Rezzan Hanım'ı ve canlandırdığım 'Ayşe'yi çok sevdim.

Film bir yol hikayesi, öyle değil mi?

Evet! Film, hasta babasının vasiyetini yerine getirmeye çalışan 'Oğuz' ile 'Deniz'in yaşadıklarını konu alıyor. Diğer tarafta da 'Ayşe' var. Bir süre sonra üçünün yolları kesişiyor.

'Ayşe'nin hikayede nasıl bir yeri var peki?

'Oğuz' karakteri, içten içe 'Ayşe'yi seviyor ama hislerini ona belli edemiyor. Bu durumdan haberdar olmayan 'Ayşe' başkasıyla evleniyor. Bu olay 'Oğuz'u yıkıyor. Öte yandan 'Oğuz' tesadüfen Melisa Sözen'in oynadığı 'Deniz'le karşılaşıyor. 'Deniz' işsiz, terk edilmiş ve hayattan umduğunu bulamayan, mutsuz bir kadın. Bir süre sonra birbirlerine iyi geldiklerini fark ediyorlar.

Günaydın'ı Twitter'da takip edin http: //twitter.com/gunaydingazete

KARAOKEYLE BASTIRIYOR

Şu ana kadar her işinizde başarılı oldunuz...

Allah'a şükür beni bugüne kadar üzen, rahatsız eden bir şey olmadı. Her zaman olmak istediğim, yapmak istediğim şeyleri yaptım. Bugüne kadar Çağan Irmak, Onur Ünlü, Uğur Yücel gibi önemli yönetmenlerle çalıştım. Çok şanslı biri olduğumu düşünüyorum. Son olarak Uğur Yücel'in 'Buz Dağı' adlı bir filminde oynadım. -48 derecede, Kars'ta çekim yaptık. İnanılmaz soğuktu, nefesimiz kesiliyordu. Uğur Yücel'in hikayelerinde olmak, benim için gurur verici.

Son röportajımızda şarkı söyleyen bir pavyon kızını oynamak istediğinizi söylemiştiniz. Bu istek devam ediyor mu?

Evet, hala devam ediyor ama ben bu isteğimi karaoke yaparak bastırıyorum! Ben aslında aksiyon rolleri oynamayı çok istiyorum. Neden benden de bir 'Tomb Raider' olmasın ki!

SEYİRCİ KOMEDİ İSTİYOR

Dizilerde komik, filmlerde ise dramatik karakterlerle karşımıza çıktınız. Bu durum sizin seçiminiz miydi?

Hayır, tamamen o şekilde denk geldi; yani seçilmiş, bilinçli bir tercih değildi. Sinemada o tarz roller bana geliyor genellikle. Seyirci, televizyonda beni komedi oynarken görünce de, haklı olarak "Bu kız hep komedi yapsın" diyor. Mesela Binnur Kaya, Türkiye'nin en iyi komedyenlerinden biridir ama o dramatik roller de oynadı. Özgü (Namal) de öyle... Özgü inanılmaz komik bir kız ama hep dramlarda rol alıyor. Ama insanların, televizyondan sonra beni sinemada izleyip şaşırması, çok hoşuma gidiyor. Bir oyuncu olarak çeşitliliği seviyorum.

#Sayfa#

ROLLER SAYESİNDE GELİNLİĞE DOYDUM

Filmde gelinlik giyiyorsunuz, çok da yakışmış size...

Teşekkür ederim. Nostaljik ve sade olsun istedik. Düğün sahnelerinde çok eğlendik.

Yakın çevrenizden artık gelinlik giymeniz konusunda bir baskı yok mu?

Hayır, yok! Ben birçok işimde; 'Senden Başka'da, 'Hırsız Polis'te, 'Canım Ailem'de, 'Hisseli Harikalar Kumpanyası'nda gelinlik giydim. En az 10 kere giymişimdir sanırım. Gelinliğe doydum.

Günaydın'ı Twitter'da takip edin http: //twitter.com/gunaydingazete

PARA HAYALİ

Gerçekte ne zaman giyeceksiniz?

Bilmem, hiç öyle planlarım yok! Ne evlilik hayalim var, ne de düğün... Çocukluğumdan beri, gelinlik giyeceğim günü düşünüp yatağıma ağır çekimde atladığım bir anı hatırlamıyorum. Artık günümüzde genç kızların, gelinlik hayali kurduğunu da düşünmüyorum.

Neler hayal ediyorlar sizce?

Kendi varlığını kabul ettirmenin, yaptığı işlerle rüşdünü ispatlamanın veya para kazanmanın hayalini kuruyorlar.

Siz rüşdünüzü ispat etme konusunda neredesiniz peki?

Rüşt tarafındayım. Henüz ispat etme aşamasına gelemedim. (Gülüyor) Bilmem ki; bir şeyler yapıyorum, takdiri halk veriyor. Hoşuma giden şeyler söylüyorlar ama bazen daha hırslı olmak istiyorum. Ancak ben, kendimi başkalarıyla mukayese ederek hırslanmıyorum. Benim derdim kendimle...

#Sayfa#

HER FİLMLE BİRAZ DAHA GELİŞİYORUM

Altı senede, dokuz filmde rol almışsınız. Bu kadar talep görmenizi nasıl değerlendiriyorsunuz?

Mutlu oluyorum. Her film beni geliştiriyor. İki yıl önce böyle değildim. Dört yıl önce de, iki yıl önceki gibi değildim. Gelişim devam ediyor. "Bu rolü Ezgi çıkartır" demelerinden keyif alıyorum. Demek ki inanıyorlar bana...

UMUT GÖZÜNÜN İÇİNE BAKAN BİR ADAM!

Kaç kilo verdiniz?

16 kilo verdim. Ama gazetelerde yazdıkları gibi mankenlere taş çıkarma durumum yok! Balıketli bir kızım yani. Hiç incecik bir kız olamadım, olamam da zaten. Ama ben bu halimi seviyorum.

9 yıllık erkek arkadaşınız Umut Kurt'la aynı filmde rol almak nasıldı?

Birlikte sahnemiz yoktu ama güzeldi. Aslında onunla başka işlerde de beraber oynadık. Umut'la oynamak güzel. Çünkü çok duygulu, insanın gözünün içine bakan bir adam.

Seviyeli bir ilişkiniz var yani...

Yoo, bizim çok seviyesiz bir ilişkimiz var... (Kahkahalar) Şaka yapıyorum. Ben bu seviyeli ilişki lafına o kadar gülerim ki...

Evlenmeyi düşünmüyor musunuz?

Hayır, şu an hiç öyle şeyler düşünmüyoruz. Hayırlısı bakalım...

Günaydın'ı Twitter'da takip edin http: //twitter.com/gunaydingazete

ÜÇ FİLM ÇEKTİM AMA EV ALAMADIM

Ülkemizde sinema hala para kazandıran bir sektör değil. Bu konuda ne düşünüyorsunuz peki?

Evet! Her yıl çok güzel filmler yapılıyor. Sinemadan para kazananlar da var ama mesela ben geçen sene üç film çektim ama kendime ev alamadım. Türkiye'de yurt dışında olduğu gibi öyle büyük paralar kazanılmıyor. Dizilerde kazandığımız paralarla mukayese bile edilemez. Bu durum biraz da sinema seyircisiyle ilgili... Bazı filmleri izleyen olmazsa, para kazanamaz ve iyi filmler de yapamayız. Ama diğer taraftan da asgari ücret alan birinin sinemaya gitmesini beklemek hayalcilik olur. Sistemin değişmesi lazım. Sinema lüks oluyor çoğu zaman.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Ezgi Mola Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title