Haberler

Nazilli'de Eren'den Gol Sözü

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor’un yeni golcüsü Eren Açıkgöz, hazırlık maçlarındaki performansı ve attığı 4 gol ile dikkat çekiyor.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Nazilli Belediyespor'un yeni golcüsü Eren Açıkgöz, hazırlık maçlarındaki performansı ve attığı 4 gol ile dikkat çekiyor.

Çine Madranspor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor karşılaşmalarında 2'şer gole imza atan Eren Açıkgöz; "Nazilli Belediyespor'da yepyeni bir sayfa açtım. Burada çok iyi bir ortam var. Beklediğimden çok iyi bir tesis beklediğimden çok iyi bir arkadaşlık ortamı var. Nazilli'de herkes futbolculara ve futbola çok sahip çıkıyor. Çok iyi bir ortamla karşılaştım. Transferim çok zor olmadı açıkçası. Nazillispor beni istediğinde hiç düşünmeden hemen teklifini kabul ettim. Çünkü yakından takip ediyordum. Geçtiğimiz sezon başarılı bir dönem geçirdim. 12 gol atma gibi durumum oldu. Bu performansımın daha iyisini Nazillispor ile geçirmeyi hedefliyorum. Amacım geçen senekini 12 golün üstüne çıkmak. Şuan çalışmalarım çok iyi bir tempoyla gidiyor. Çok yoğun çalıştık. Hocamız bize ilk 1 ve 2. ay çok yoğun idmanlar yaptırdı. Çok iyi seviyeye geldik. Hazırlık maçlarının komisyon açısından çok iyi geçtiğini düşünüyorum. 4 maç oynadık 2 galip, 2 de mağlubiyet oldu ama sonuçlar çok iyi olmasa da yoğun idman temposu arasında bizi lige hazırladığını düşünüyorum. Bu yıl en başta fikstürümüz çok güzel. İçeride taraftarımızla ilk maça başlayacağız. İlkler her zaman önemlidir ve ilk maçı yenip gümbür gümbür girmek istiyoruz" dedi.

FORMAYI BIRAKMAYI DÜŞÜNMÜYORUM

Tecrübeli golcü Sedat Debreli'nin yanı sıra alt yapıdan yükselen Osman Doğru'nun da forma savaşında yer alacağını belirten Açıkgöz; "Hocamızın sistem konusunda nasıl bir yol izleyeceği henüz netlik kazanmadı. Şuan 4-3-2-1 sistemi olarak oynuyoruz ama çiftli forvete de dönebiliriz ama ne olursa olsun ben formayı kaptırmamak için çalışacağım ve gollerime devam edeceğim. Buradaki tek amacımız Nazillispor'a faydalı olmak. Gerek Sedat abi, gerekse Osman kardeşimiz hangimiz faydalı olacaksa o formayı alacaktır ama ben vermemek için elimden gelen çabayı göstereceğim. Forma savaşı olması aslında bizleri mutlu ediyor. Başarıya ulaşmamızda bu savaşın yararlı olacağını düşünüyorum" dedi. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyükşehir Belediyespor Nazilli Denizli Çine Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title