Haberler

Müsiad'ın Cumhuriyet Bayramı Mesajı: Cumhuriyetin 86'ıncı Yılını Coşku ile Kutluyoruz

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Müsiad) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Cumhuriyetin Kuruluşunun 86'ıncı Yıldönümünü Coşku ile Yaşadıklarını İfade Etti.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan, Cumhuriyetin kuruluşunun yıldönümünü coşku ile yaşadıklarını ifade etti.

MÜSİAD Başkanı Ömer Cihad Vardan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 86'ıncı yıl dönümü nedeniyle yayınladığı mesajında "Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün "en büyük eserim' dediği Cumhuriyet'in kuruluşunun 86. yılını kutlamanın sevinci içindeyiz. Cumhuriyetin 86'ıncı yılının Türkiye'de insan hak ve hürriyetlerinin tam anlamıyla tesis edilmesi, demokrasinin yerleşmesi, büyüme ve kalkınmanın sağlaması ve her zaman en iyiye layık aziz milletimize mutluluk ve başarı getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Vardan mesajında, Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, bütün silah arkadaşlarını bir kere daha saygı ile andıklarını belirtti. (ANKA)

(HGS/BÜN)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title