Haberler

Muharip Gazilere Saygı Örneği

Kayseri'deki Muharip Gaziler, Onurlarına Verilen Yemekte Bir Araya Geldi.

Kayseri'deki Muharip Gaziler, onurlarına verilen yemekte bir araya geldi.

Kayseri Rotary Kulübü üyelerin eşleri tarafından düzenlenen kahvaltılı sevgi, saygı ve destek yemeğine katılım yüksek oldu.

Elmacıoğlu İskender Et Lokantası'nda gerçekleştirilen kahvaltıya Kore Gazilerinden Mehmet Karamustafaoğlu ile Ali Deveci, Kıbrıs Gazilerinden Mahmut Memiş ile Metin Özsoy ve gazilerin eşleri, Kayseri Rotary Kulübü Başkanı Gökçen Köksal ve eşi Fusun Köksal ile 300'e yakın kulüp üyelerinin eşleri katıldı. Kahvaltı öncesi saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardında kürsüde konuşma yapan Kayseri Rotary Kulübü Başkanı eşi Fusun Köksal, toplum olarak şehitlerimizi rahmetle ve minnetle andıklarını belirterek, gazilerimize her zaman ve her yerde gerekli saygı ve sevginin gösterildiğine inandığını söyledi. Köksal, kahvaltıya iştirak ederek destek veren herkese teşekkür etti.

Daha sonra bir konuşma yapan Kayseri Muharip Gaziler Derneği Başkanı ve Kıbrıs Gazisi olan Metin Özsoy, "Şehit Nurlanmış, Gazi Onurlanmış Askerdir" özdeyişinden yola çıkarak, gazilerin yaşadıkları toplumdan destek görmeyi beklediklerini söyledi. Özsoy," Gazilerimiz, onurlarına yaraşır şekilde yaşamak isterler. Onun için toplumdan sevgi, saygı ve destek beklerler. Fakat bu beklentilerini istemez, toplumdan beklerler. Bugün burada bu desteğin güzel bir örneğini sergilediniz. Kayseri Rotary Kulübüne verdiği destekten olayı teşekkür ediyorum" dedi.

Kahvaltının ardından kulüp adına yardım amaçlı bir de çekiliş düzenlendi.

(YS-Y) 02.03.2008 14:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title