Haberler

Muğla Mangal Ateşi Apartmanı Yaktı

Mangal ateşi apartmanı yaktıMUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, mangal ateşi nedeniyle çatı katında çıkan yangın, alt katlardaki 3 daireye de sıçradı.

Mangal ateşi apartmanı yaktı

MUĞLA'nın Fethiye ilçesinde, mangal ateşi nedeniyle çatı katında çıkan yangın, alt katlardaki 3 daireye de sıçradı. Alevler itfaiye ekipleri tarafından güçlükle söndürülürken, büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

Akarca Mahallesi, 905 Sokak'taki bir apartmanın çatı katında oturan M.Y. (Müjgan Yavci) ve 2 arkadaşı, saat 01.00 sıralarında balkonda mangal yaktı. İddiaya göre, 3 arkadaşın, mangalı alevlenmesi için balkonda bırakarak içeriye girmelerinin ardından kıvılcımlar çatıya sıçradı. Çatıya sıçrayan alevleri farkeden M.Y. ve arkadaşları kendi imkanları ile söndürmeye çalışsa da başarılı olamadı. Alevler bir anda tüm çatıyı sardı. M.Y. ve arkadaşları ise duman nedeniyle güçlükle kendilerini dışarı atabildi. Zemin ile birlikte 2 katlı apartmanın diğer dairelerinde oturanlar da dumanları farkedip, dışarı çıkarak canlarını kurtardı.

Mahalle sakinleri 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istedi. Olay yerine sağlık, polis, itfaiye ve Fethiye Orman İşletme Müdürlüğü'ne ait arazözler sevk edildi. Alevlerin alttaki 3 daireye de sıçraması üzerine büyük panik yaşandı. İtfaiye ve orman ekileri, su sıkarak 2 saat süren çalışmalar sonucunda alevleri, güçlükle söndürdü. Apartmandaki 3 daire ve çatı katında büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Yangının şokunu uzun süre üzerlerinden atamayan M.Y. ve arkadaşlarını komşuları teselli etmeye çalıştı.

Polis ve itfaiye ekipleri, yangınla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İtfaiye Fethiye 3. Sayfa Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title