Haberler

Muğla Göcek'in Şampiyonu St. Anna Ekibi Oldu

Göcek'in şampiyonu St. Anna ekibi olduMUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde bu yıl 15'incisi düzenlenen Sonbahar Göcek Yarış Haftası sona erdi.

Göcek'in şampiyonu St. Anna ekibi oldu

MUĞLA'nın Fethiye İlçesi'nde bu yıl 15'incisi düzenlenen Sonbahar Göcek Yarış Haftası sona erdi. Dereceye giren yelkencilere ödüllerinin verildiği gecede, haftayı birinci tamamlayan St. Anna teknesi ekibi şampiyon oldu.

Göcek Mahallesi'nde Göcek Yat Kulübü ve D-Marin Göcek Marina tarafından düzenlenen 15'inci Sonbahar Göcek Yarış Haftası, ödül töreniyle sona erdi. D-Marin Göcek Marina etkinlik alanında düzenlenen törene; Göcek Yat Kulübü Komodoru Göker Tuncay, D-Marin Göcek Marina Müdürü Onur Ugan ve yarışlara sponsor olan firmaların temsilcileri katıldı. 12 ülkeden 571 yelkencinin 71 teknede yarıştığı etkinlikte ekipler, 3 gün boyunca mücadele verdi. Yarışların ardından ödül töreni, yapıldı. İzmir Marşı'yla başlayan törende, Atatürk'ün 79. ölüm yıldönümü nedeniyle hazırlanan video da alkışlar eşliğinde gösterildi.

Yarışların sonunda IRC 1 kategorisinde St. Anna teknesiyle yarışan Mikhail Kadetov ve ekibi, IRC 2 kategorisinde Symfony teknesiyle yarışan Frolov Viacheslav ve ekibi, IRC 3 kategorisinde Lettland teknesi ile yarışan İgors Bikovskis ve ekibi birinci oldu. IRC 4 kategorisinde Leader teknesi ile yarışan Volchkov Sergey ve ekibi, IRC 5 kategorisinde Loreley teknesi ile yarışan Andrey Sych ve ekibi, IRC 6 kategorisinde Ege 8 teknesi ile yarışan Tolga Tozkar ve ekibi, IRC 7 kategorisinde Blues Breaker teknesi ile yarışan Jeremy Stoke ve ekibi birinci oldu.

Haftanın en önemli ödülü olan 10 Kasım Atatürk Kupası ise St. Anna teknesiyle yarışan Mikhail Kadetov ve Rus ekibin oldu. Atatürk'ün yatı Savanora'nın yarı maketi tablo olarak verildi. Ödülünü almak için sahneye gelen ekipler ise Türk bayrağı açtı.

Ödül töreninin ardından yelkenciler, bir radyon kanalının eşliğinde yarışların stresini attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Fethiye Göcek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title