Haberler

Motosiklet ile halk otobüsü çarpıştı: 1 yaralı

Güncelleme:

- Motosiklet ile halk otobüsü çarpıştı: 1 yaralı Antalya'da halk otobüsü ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı.

- Motosiklet ile halk otobüsü çarpıştı: 1 yaralı

ANTALYA - Antalya'da halk otobüsü ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kazanın otobüs şoförünün dönüşün yasak olduğu caddeye dönmek isterken meydana geldiği iddia edildi

Kaza, sabah saatlerinde Muratpaşa İlçesi Portakal Çiçeği Caddesi ile Avni Tolunay Caddesinin birleştiği kavşak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Avni Tolunay Caddesi üzerinden şehir merkezine doğru gitmekte olan Mustafa G. kontrolünde bulunan 15 AU 0231 plakalı halk otobüsü ile aynı cadde üzerinde karşı yönden gelen sürücüsü öğrenilemeyen 34 BNJ 910 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile halk otobüsünün ön kapısının camları patladı. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı merkezine bildirdi. Sağlık çalışanları tarafından ilk kontrolü olay yerinde yapılan motosiklet sürücüsü özel hastaneye kaldırıldı.

Yasak olan caddeye dönmek istediği iiddiası

Olay yerine gelen polis ekipleri ise kaza ile ilgili inceleme başlattı. Olay yerinde yapılan incelemede halk otobüsü şoförünün dönülmesi yasak olan Portakal Çiçeği Caddesi'ne dönüş yaptığı sırada kazanın meydana geldiği iddia edildi. Polisin kaza ile ilgili incelemesi devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

Polat Yilmaz:

Ne zaman kural tanıdı ki otobüs sürücüleri şimdi tanısın. Duraklara girmek yerine yol ortasında indi bindi yaparlar. Duraktan çıkarken sinyal vermezler. Sinyal verenlerde sanki sinyal verince dünyanın durduğunu sanıp arkasına bakmadan yola çıkar. Bu adamlara otobüsü emanet etmeden kural öğretmek lazım. Kulaklarında kulaklık yolculuk boyunca telefonla konuşuyorlar. Ne arkasından çalan kornayı ne inmek için basılan düğmenin sesini duyan yok. Yani Antalyalılar Allah'a emanet...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title