Haberler

    Motorola'nın Fiyat-Performans Cihazı Moto G7'nin Geekbench Skoru Ortaya Çıktı

    Motorola'nın Moto G serisi telefonları, özellikle ABD'de sunduğu uygun fiyatlar ve verdiği performans sayesinde oldukça popüler. Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan Moto G7 de bir istisna olmayacak gibi duruyor.

    Motorola Moto G7 hakkındaki bilgiler son birkaç haftadır internette dolaşıyor olsa da henüz telefonla ilgili herhangi bir benchmark testine rastlamamıştık. Şimdiyse telefonun ortaya çıkan Geekbench skoru, beklenilen teknik özellikleri doğruluyor.

    Motorola, yeni fiyat/performans cihazında Qualcomm'un giriş seviyesi işlemcilerinden olan Snapdragon 625'i ve 3 GB'lık bir RAM'i kullanmayı tercih etmiş. Geekbench depolama konusunda bir bilgi vermese de, bu alanın 32 GB olması oldukça muhtemel. Telefonun yazılım tarafındaysa Android 9 Pie kullanılıyor.

    Tekli çekirdekte 1260 puan ve çoklu çekirdekte 4759 puan alan Moto G7, oldukça standart bir performans sergiliyor. Bu puanların bir test ünitesi üzerinden alındığını ve yazılımın da piyasaya sürülecek versiyon olmadığı belirtmemiz gerekiyor. Yani telefon satışa sunulduğunda burada gördüğümüzden daha iyi sonuçlarla karşılaşabiliriz.

    Motorola Moto G7'nin 25 Şubat'ta başlayacak olan MWC 2019'da tanıtılması beklense de bu konuda herhangi bir resmi açıklama bulunmuyor. Bu yüzden hep beraber bekleyip göreceğiz.

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Cep Telefonu Qualcomm Motorola Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title