Haberler

Monza: Schumacher, Sezon Sonunda Formula 1 Kariyerine Nokta Koyacak

Formula 1 takımlarından Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher, sezon sonunda Formula 1'i bırakacağını açıkladı.

Formula 1 takımlarından Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher, sezon sonunda Formula 1'i bırakacağını açıkladı.

Monza pistinde yapılan Formula 1'de sezonun 15. yarışı olan İtalya Grand Prix'ini birincilikle tamamlayan Ferrari'nin Alman pilotu Michael Schumacher, yarış sonrası düzenlenen basın toplantısında, sezon sonunda Formula 1 kariyerine nokta koyacağını açıkladı. Bu kararı vermesinin çok zor olduğunu ve bunun için doğru zamanı beklediğini belirten Schumacher, "Benim geleceğim ile ilgili birçok tartışmalar oldu. Bütün taraftarlarımızın ve motorsporları severlerin bunu bilmeye hakkı vardı. Bu kararı vermem uzun sürdü. Doğru anı bulmak lazımdı. Bu yarış, benim en son Monza yarışım olacak. Sezon sonunda Formula 1'den çekilmeye karar verdim. Ailemin desteği olmadan bu sporda sağ kalamazdım, bugünkü performansı gösteremezdim. Aileme ve bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zor bir karar oldu, ama kararımı geciktirmemin anlamı yok diye düşündüm. Son 3 yarış üzerine konsantre olmak ve şampiyon olarak Formula 1 kariyerimi noktalamak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan Ferrari'den yapılan açıklamaya göre, 2007 yılından itibaren takımın 1. pilotu Kimi Raikkonen olurken, Felipe Massa da ikinci pilot olarak takımdaki görevine devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title