Haberler

Mıp ve Tikav'dan Aile İçi İletişim Paneli

MIP ve TİKAV, yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor.

MIP ve TİKAV, yeni bir sosyal sorumluluk projesine daha imza atıyor. İki kurumun işbirliğinde düzenlenecek Aile İçi İletişim Paneli'nde, Yazar İpek Ongun da konuşacak. Panel sonunda Ongun'un, 'Lütfen Beni Anla' kitabı da katılımcıla hediye edilecek.

Türkiye İnsan Kaynakları Eğitim ve Sağlık Vakfı (TİKAV) ve Mersin Uluslararası Liman İşletmeciliği (MIP) işbirliği ile Mersin'de düzenlenen sosyal sorumluluk projeleri devam ediyor. TİKAV koordinatörlüğünde ve MIP finansörlüğünde 2015 yılı sosyal sorumluluk projeleri kapsamında 10 Aralık 2015'te Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda 'Aile İçi İletişim Paneli' gerçekleşecek. Moderatörlüğünü Akfen Holding Finans Koordinatörü Gülbin Uzuner Bekit'in yapacağı panelin konuşmacıları, Aile ve Sosyal Politikalar Mersin İl Müdür Yardımcısı Çiğdem Göllü, Avukat Neriman Özdemir, özel şirket yöneticisi Ufuk Özten ve öğrenci Mehmet Daş olacak. Panelde, aile içi empati, aktif dinleme, iletişimi engelleyen faktörler, saygının önemi, aile ilişkilerinde saydamlık ve güven ortamı, eşler arasında anlayış ve davranış bütünlüğü, ebeveyn ve çocuk arasındaki iletişimin geliştirilmesi ile ergenlik süreci gibi konular ele alınacak.

Panelde ayrıca, gençler ve aile içi iletişime yönelik kitapları ile tanınan Yazar İpek Ongun, aile içi iletişim ve gençleri anlamak üzerine bir konuşma yapacak. Halka açık olarak gerçekleştirilecek olan etkinliğin sonunda tüm katılımcılara Yazar İpek Ongun'un 'Lütfen Beni Anla' isimli kitabı hediye edilecek. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İpek Ongun Türkiye Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title