Haberler

Avrupa İkinciliği Bulunan Milli Sporcu, Cinsel Organı Kesilerek Öldürüldü

Güncelleme:

Avrupa ikinciliği derecesi bulunan Milli Bilek Güreşçisi Bayram Yeşilyaprak, Gaziantep'te cinsel organı kesilerek öldürüldü.

Avrupa ikinciliği derecesi bulunan Milli Bilek Güreşçisi Bayram Yeşilyaprak, Gaziantep'te cinsel organı kesilerek öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Mavikent Mahallesi 4. Etap'ta Milli Bilek Güreşçisi Bayram Yeşilyaprak (52) bıçak darbeleri ile öldürüldü. İhbar üzerine olay yerine giden jandarma ekipleri, Bayram Yeşilyaprak'ın cesedinin yanında kesilmiş tenasül uzvunu da buldu. Olayın faili olduğunu belirtilen Kerim K. jandarma ekiplerine teslim olurken, milli güreşçinin cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumuna getirildi. Şahsın sorgusunun ardından adli makamlara sevk edileceği belirtilirken, Yeşilyaprak'ın cenazesi ise otopsinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edilecek.

ZANLI İTİRAF ETTİ: BEN ÖLDÜRDÜM

Öte yandan, polise teslim olan Kerim K.'nın, sorgusunda Bayram Yeşilyaprak'ın eşini taciz ettiğini ve kendisini de sürekli tehdit ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Olay günü evine gelen milli sporcu ile tartıştıklarını da belirten Kerim K.'nın tartışmanın büyümesi üzerine Yeşilyaprak'ı bıçakla öldürdüğünü itiraf ettiği bildirildi.

Vücut geliştirme sporcusu Bayram Yeşilyaprak 2011 yılında Bilek Güreşi 21. Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Gaziantep Mavikent Şahinbey 3. Sayfa Spor Haberler

500

Yorumlar (17)

Vatandaş:

Bir insanda aşağıdaki baş yukarıdaki başa hükmediyorsa o insandan hayır gelmez.

21
0
yanıtYanıtla
dürbünlü:

hiç kimse böyle olaylar niçin oluyor diye sormuyor,doksanbeş sene önce böyle olaylar hiç olmazdı,çünkü toplum birbirine çok saygılıydı,cahapenin kurucusu geldi toplumumuzu ahlaksız yaptı,yazıklar olsun.Allah sonumuzu hayır eylesin.

10
10
yanıtYanıtla
uyuzz:

küfür etmek istemiyorum ama o kurucu var olduğu için sen bilgisayar başına geçip rahat rahat böyle atıp tutabiliyorsun. bi bitmediniz karanlık çağ yobazları.

yanıt4
yanıt3
ANTİÇOMAR:

O ZAMANLAR HERŞEYİN Bİ BEDELİ VARDI. İNSANLAR KORKUYORLARDI SUÇ İŞLEMEYE AMA ŞİMDİ ÖYLEMİ PARASI OLAN ASIYO, KESİYO CİNAYET, TECAVÜZ HERŞEYİ YAPIYOR. TOPLUMU AHLAKSIZLAŞTIRAN DEVLETİN BAŞINDAKİLER ŞUAN BU OLAYLAR OLUYOSA ŞİMDİ KİM BU ÜLKENİN BAŞINDAYSA ONA İSYAN ET. ATAMIN ADINI AĞZINA ALMA.

yanıt2
yanıt1
haşmet:

demekki neden öldürüldüğü belli

19
1
yanıtYanıtla
sadal:

yorumsuzum adamın taciz suçu işlediğinin kanıtı olursa o zaman rahatlarım aksi takdirde Allah bilir bu aralar iftiralarda çok revaçta

17
1
yanıtYanıtla
CEM YILMAZ:

Şimdi üzülelim buna? Adam orta bileğinin doğrultusunda gitmiş. . . :)

4
6
yanıtYanıtla
CEM YILMAZ:

ÇAKMA CEM OLDUĞUMU KİM SÖYLEDİ? YAPMA BÖYLE DİKKAT ÇEKİYORSUN.

yanıt1
yanıt1
maskelı suvari:

zaten haberın başlığından eşiylen alakalı olduğunu anladım böyle ağzına verırler. .

8
2
yanıtYanıtla
Mete mete:

Gerçekten taciz ettiyse haketmişşşş

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title