Haberler

Milletvekili Yavuz; "Milletimize Sırt Döndüler"

Esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz, “7 Haziran’da oluşan tabloda muhalefet partileri milletimizin vermiş olduğu kararı hiçe sayarak millete hizmet etmeyi reddettiler” dedi.

Esnaf ziyaretleri ile seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz, "7 Haziran'da oluşan tabloda muhalefet partileri milletimizin vermiş olduğu kararı hiçe sayarak millete hizmet etmeyi reddettiler" dedi.

AK Parti Sakarya Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Ali İhsan Yavuz seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ankara Caddesi'nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yavuz, vatandaşların taleplerini tek tek dinledi. Ülkenin kaos ortamından çıkmasının tek başına iktidar ile mümkün olacağının altını çizen Yavuz, 1 Kasım'da memleketin geleceğinin oylanacağını yineledi.

1 Kasım seçimlerine yönelik değerlendirmelerde de bulunan Ali İhsan Yavuz, "Çok önemli bir seçime gidiyoruz. Millet olarak kenetlenmemiz gereken zamanlardan geçiyoruz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi 1 Kasım'da partilerin geleceğini değil memleketimizin geleceğini oylayacağız. Bu yüzden desteklerinizi bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti'nin milletin partisi olduğunu aktaran Yavuz, "AK Parti milletimizin kurduğu bir partidir. 2002 yılından beri de milletimize hizmet etmekten bir gün bile imtina etmemiştir. 7 Haziran'da oluşan tabloda muhalefet partileri milletimizin vermiş olduğu kararı hiçe sayarak milletine hizmet etmeyi reddettiler. Böylelikle kısa süre içerisinde 1 Kasım seçimlerine gidiyoruz. İnşallah sizlerin destekleri ile tek başına iktidarı sağlayacağız" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali İhsan Yavuz Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title