Haberler

CHP'li Milletvekili Yaşar Tüzün'ün Yeğeni Tabancayla Yaralandı

Güncelleme:

Bilecik'te, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün yeğeni Oktay Tüzün, trafikte yol verme meselesi nedeniyle kavga ettiği Jandarma Uzman Çavuş Semih U.'nun tabancasından çıkan kurşunla karnından yaralandı.

Bilecik'te, CHP Milletvekili Yaşar Tüzün'ün yeğeni Oktay Tüzün, kavga ettiği jandarma Uzman Çavuş Semih U.'nun tabancasından çıkan kurşunla karnından yaralandı. Tüzün ile boğuşma sırasında ayağına isabet eden tek kurşunla yaralanan Uzman Çavuş U. da, hastaneye kaldırıldı.

YOL VERME TARTIŞMASI ÇIKTI

Olay, akşam saatlerinde İsmetpaşa Mahallesi Futbol Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre Jandarma Uzman Çavuş Semih U. ile Oktay Tüzün, trafikte yol verme meselesi nedeniyle tartıştı.

SİLAHI ALMAK İSTERKEN KARNINDAN VURULDU

Kavgaya dönüşen olayda, Semih U. belinden tabancasını çıkardı. Oktay Tüzün de kendisine doğrultulan silahı almak isterken yaşanan boğuşma sırasında tabancadan çıkan kurşunla karnından vuruldu.

UZMAN ÇAVUŞ TEK KURŞUNLA YARALANDI

Olayda Uzman Çavuş U. da ayağına isabet eden tek kurşunla yaralandı. Semih U. ve Tüzün, ambulanslarla Bilecik Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milletvekili Yaşar Tüzün 3.Sayfa Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Galatasaray kart sınırında olan oyuncular kimler (GS-FB derbi öncesi)? Mike Tyson Jake Paul maçı ne zaman, hangi kanalda 2024? Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500

Yorumlar (13)

Gariban:

Vekilin Yeğeni oldu diye Haklı mı oluyor. Herkes Haddini Hakkını bilecek Yoksa Böyle delikanlılar insanı mermi manyağı yapar

11
8
yanıtYanıtla
hseyin kaya:

sorun yok 12 sene ceza evinde çavuşluk yapar

10
9
yanıtYanıtla
,.:

ARTIK MERTLIK DELIKANLILIK HAK HUKUKUN ADI SILAH GÖSTERMEK OLDU ISTANBUL ICINDE GECE CALISAN 66 YASINDA HALA EKMEGI PESINDE KOSTURAN BIR TAKSICI OLARAK YASA DAHI HÜRMET ETMEYEN SEHIR ESKIYALARI MAGANDA VE HAVA ATMA MERAKLISI GÖRGÜSÜZLER TARAFINDAN SILAH ILE TEHDIT EDILMEYI KÜFÜR YEMEYI HAKARETE UGRAMAYI GÜNLÜK OLAGAN GÖRMEYE BASLADIK YA SEVERSIN YA BU DIYARI TERK EDERSIN DEMISLER AMA BIZ SEVMEDIGIMIZ HALDE BU YASTAN SONRA IMKANSIZLIKTAN TERK EDEMIYORUZ YAZIK ETTILER BU ÜLKEYE

9
1
yanıtYanıtla
AKKOYUNLU CAVUSLAR:

KUDURMUS BiKERE KACKEZ DEDiK SUNLARA GIYMASIZ MAKARNA VERiN DiYE

8
2
yanıtYanıtla
Serdar Cebeci:

ikisininde işine son verin.

5
4
yanıtYanıtla
Alakasıyok:

Vekilin yeğeni yeğenlikten çıkarıldı he :) tövbe tövbe

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

TAYFUN. Bu olaylar çok olmaya başladı insanlar ne yapmaya çalışıyorlar biraz delikanlı olun kavga ettiysen silahmı çekmek lazım güzel bir gavga edin o seni dövsün sende onu cezalar çok az caydırıcı deyil önüne gelen adam vuruyor insan hayatı çok ucuz.

6
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınahmet:

basit bir yok meselesi için silah çeken ahmak, ekmeğinden oldun, şimdi iyimisin.

4
0
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Siyasetciler bile kanunu hice sayiyorsa bu ülkede kanun yok demek

2
1
yanıtYanıtla
isim:

vekil yakınlar vs kişiler çok seviyor her yerde ayrıcalık tanınmasını. tanımayanı da ya sürdürüyorlar yada vuruyorlar

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title