Haberler

Milletvekili Tunç'tan Ulus'taki Yatırımları İnceleme Gezisi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde, Ulus İlçe Kaymakamı Selçuk Şakar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, Ulusa Hizmet Vakfı Başkanı Ziya Çelik, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Necati Akman, Ulus Şoförler Odası Başkanı Osman Ozan ile birlikte; Ulus Meslek Yüksekokulu ve Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç beraberinde, Ulus İlçe Kaymakamı Selçuk Şakar, Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi, Ulusa Hizmet Vakfı Başkanı Ziya Çelik, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necati Akman, Ulus Şoförler Odası Başkanı Osman Ozan ile birlikte; Ulus Meslek Yüksekokulu ve Anaokulu inşaatında incelemelerde bulundu.

Milletvekili Tunç ziyaret sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada Özel Ulsta'ta yapılan eğitim yatırımlarının Ulus'un geleceği olan gençlere yapılan bir yatırım olmasının yanında Ulus'un hareketlenmesi noktasında da etkili olacağını belirten Milletvekili Tunç: "Devlet vatandaş işbirliği ile örnek bir çalışma ile inşaatın yapımını başlatan, Ulus Belediyesine, Ulus Kaymakamlığına, Ulusa Hizmet Vakfına ve hayırsever vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı Bartın Üniversitesi Rektörümüz Ramazan Kaplan'a çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

(YÇ-RFK-Y)

. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Enver Yılmaz Yılmaz Tunç Ak Parti Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title