Haberler

Milletvekili Aday Adayı Saraç'dan Satso'ya Ziyaret

Haziran ayında gerçekleşecek olan genel seçimlerde AK Parti’den Sakarya Milletvekili Aday adayı olan Cihan Saraç, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul’u makamında ziyaret etti.

Haziran ayında gerçekleşecek olan genel seçimlerde AK Parti'den Sakarya Milletvekili Aday adayı olan Cihan Saraç, Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'u makamında ziyaret etti.

Ziyarette Aday Adayı olan Cihan Saraç Sakarya için yapmayı planladıkları çalışmalar hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul'a bilgiler verdi. Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Cihan Saraç Milletvekili olarak görmek bizleri mutlu eder" dedi.

Genç yaşına rağmen edindiği siyasi bilgi ve tecrübeleri memleketi için kullanmayı düşündüğünü ifade eden Saraç, bu kapsamda AK Parti'den Sakarya Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyledi. Saraç konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sayın Başkanımız özellikle Sakarya'nın 'otomotiv üssü' olması noktasında önemli projeleri ve samimi gayretleri var. Şehrimizin ekonomisine ve gelişimine büyük katkı sağlayacak olan bu ve buna benzer projelere hepimizin destek vermesi gerekiyor. Milletvekili adayı gösterilmem ve seçilmem durumunda Sakarya'mızın ortak menfaatleri doğrultusunda her zaman yanlarında olacağımı ifade etmek istiyorum" diye konuştu.

Saraç, Sakarya nın her alanda da gelişmesi için herkese büyük görevler düştüğünü kendisinin de bu noktada üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getireceğini ben değil biz ilkesiyle hareket edeceğini sözlerine ilave etti. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cihan Saraç Ak Parti Sakarya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title