Haberler

MHP'li Büyükataman'dan, Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki Açıklaması

Güncelleme:

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Suriye'de yürüttüğü başarılı operasyonlarla hem kendi güvenliğini sağlamakta hem de mazlumların umudu olmaktadır.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Suriye'de yürüttüğü başarılı operasyonlarla hem kendi güvenliğini sağlamakta hem de mazlumların umudu olmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun asıl huzursuzluğu da tam olarak budur." ifadesini kullandı.

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda sığınmacılar üzerinden MHP'ye yönelik eleştirileriyle ilgili açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'nun "ipe sapa gelmez" iddialarla MHP ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye saldırdığını belirten Büyükataman, "Partisinin belediye başkanıyla girdiği adaylık kavgasının yarattığı panik haliyle Cumhur İttifakı ve MHP'ye saldırmakta ve iradesini ipotek ettiği Türkiye düşmanlarının eline tutuşturduğu iftiraları papağan gibi tekrarlayarak kendini ispat etmeye çalışmaktadır." değerlendirmesinde bulundu.

"Türk milleti ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile sürekli kavga halinde olan Kılıçdaroğlu, iftira siyasetinin arkasına saklanıp gerçek yüzünü gizleyemeyecektir." ifadesini kullanan Büyükataman, şöyle devam etti:

"Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Suriye'de yürüttüğü başarılı operasyonlarla hem kendi güvenliğini sağlamakta hem de mazlumların umudu olmaktadır. Kılıçdaroğlu'nun asıl huzursuzluğu da tam olarak budur. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölgemizde bir güç haline gelmesi, sınır güvenliğini sağlaması Kılıçdaroğlu'nun ve talimat aldığı Türkiye düşmanı odakların dengesini bozmaktadır. Sürekli olarak yalanlarla ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıpratma maksadıyla konuşan, ordumuz Suriye'de kahramanca mücadele ederken askerimizin moralini bozmak için elinden geleni yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun milliyetçilikten bahsetmesi haddi değildir."

"Tutarsız açıklamalarına devam etmekte"

Büyükataman, Kılıçdaroğlu'nun sığınmacılarla ilgili açıklamalarına değinerek, şunları kaydetti:

"Kılıçdaroğlu her konuda olduğu gibi Suriye konusunda da tutarsız açıklamalarına devam etmekte, katil Esat'tan ve Türkiye düşmanı terör çetelerinden medet ummaktadır. Bir taraftan 'sığınmacıları ülkelerine göndereceğim' diye içi boş nutuklar atan, diğer taraftan Türkiye'nin Suriye'de güvenli bölgeler oluşturmasına karşı çıkan, Türkiye aleyhine kirli propagandalara hizmetkarlık eden Kılıçdaroğlu'nun hangi yüzüne inanacağız?"

Kaynak: AA / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title