Haberler

MHP İlçe Binasına Molotof

Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde MHP İlçe Binasına Molotofkokteyli Atıldı.

KAHRAMANMARAŞ'ın Pazarcık İlçesi'nde MHP ilçe binasına molotofkokteyli atıldı. Binada çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Bugün saat 04.00 sıralarında MHP Pazarcık İlçe Başkanlığı binasına henüz kimliği saptanamayan kişi veya kişiler motolofkokteyli attı. Molotoflu saldırıda eşyaların tutuşmasıyla binadan yükselen alevleri fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler kısa sürede yangını büyümeden kontrol altına aldı. Maddi hasara neden olan olayla ilgili inceleme başlatan polis, şüpheli veya şüphelileri yakalamak için bölgedeki işyerlerinin güvenlik kamerası ve Mobese görüntülerini incelemeye aldı.

MHP İl Başkanı Mustafa Bastırmacı da ilçeye gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Bastırmacı, bu tür provokasyonlara gelmeyeceklerini söyledi. Bastırmacı, "Bu saldırıyı üzüntüyle karşılıyoruz. Ne amaçla yaptıklarını da bilmiyoruz, saldırıyı yapanlar araştırılıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title