Haberler

MHP'den Edirne'ye Milletvekili Çıkarması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay ile Birlikte 10 Milletvekilinin Edirne ve İlçelerinde Seçim Çalışması Yapacağı Bildirildi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Tunca Toskay ile birlikte 10 milletvekilinin Edirne ve ilçelerinde seçim çalışması yapacağı bildirildi.

MHP Edirne İl Başkanı Zakir Topdur, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin 2011 yılı seçim beyannamesini anlatmak amacıyla Tunca Toskay ile birlikte 10 milletvekilinin 16 Şubat 2011 tarihinde Edirne'ye geleceğini belirtti.

Tunca Toskay başkanlığındaki heyetin, Edirne ve ilçelerinde sistemli, prensipli ve disiplinli bir şekilde çalışmalarda bulunacağını vurgulayan Topdur, şöyle devam etti:

"Edirne il merkezindeki programa Sayın Tunca Toskay katılacak. Toskay, il teşkilatımızda basın toplantısı ve üyelerimiz ile istişare toplantısı gerçekleştirecek, sivil toplum kuruluşlarını, esnafı ziyaret edecek. Daha sonra da 'Türkiye Ekonomisi ve Siyasetin Gündemi' konulu konferansa katılacak.

Bu arada Ordu Milletvekili Rıdvan Yalçın Keşan'da, Kütahya Milletvekili Alim Işık Enez'de, Bursa Milletvekili İpsala'da, Adana Milletvekili Yılmaz Tankut Uzunköprü'de, Antalya Milletvekili Hüseyin Yıldız Meriç'te, Afyonkarahisar Milletvekili Abdülkadir Akcan Havsa'da, Eskişehir Milletvekili Beytullah Asil Süloğlu'nda ve Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı ise Lalapaşa ilçesinde partililerle, sivil toplum örgütü temsilcileri ile görüşecek, esnafı ziyaret edecek. İlimiz Milletvekili ve MYK üyesi Sayın Cemaleddin Uslu da Edirne merkezde programa katılacak.

Edirne halkımızın gönlünde yer etmek istiyoruz. Çünkü Edirne bizimdir. Edirne'ye hizmet etmek ibadettir."

- EDİRNE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title