Haberler

Mersin'de Grevdeki Telekom Çalışanlarına Para Yardımı

Türk Telekom Çalışanlarının Grevdeki 32. Günü Geride Kalırken, Türkiye Haber-iş Sendikası Tarafından Telekom Çalışanlarına Biner YTL'lik Maddi Yardımda Bulunuldu.

Türk Telekom çalışanlarının grevdeki 32. günü geride kalırken, Türkiye Haber-İş Sendikası tarafından Telekom çalışanlarına biner YTL'lik maddi yardımda bulunuldu.

Tüm Türkiye'de gerçekleştirilen uygulamadan Mersin'deki 450 Telekom çalışanı yararlandı. Çalışanlar paralarını Haber-İş Sendikası Bölge Temsilcisi Ahmet Uyar'dan teslim aldı. Akdeniz Telekom Müdürlüğü önünde toplanan yaklaşık 200 çalışana hitap eden Uyar, işçilerin grevin 32. gününü de dimdik ayakta karşıladığını söyledi. İşverenin, sendikanın bu parayı ödeyip ödeyemeyeceğine dair kamuoyunda tereddüt oluşturmaya çalıştığını belirten Uyar, "Şimdi tüm kamuoyunun da gördüğü gibi arkadaşlarımıza paralarını

teslim ediyoruz" dedi.

İşverenin, işçiler karşısında bir kez daha mahcup duruma düştüğünü savunan Uyar, "Bu grev değil 32, 320 gün bile sürse biz sonuna kadar devam edeceğiz. Bugüne kadar hiçbir arkadaşımız grev kırıcılığı yapmamıştır. Bundan sonra dimdik vaziyette grevlerine ve haklı mücadelelerine sahip çıkmaya devam edecektir" diye konuştu.

(HK-MT-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title