Haberler

Mermer Yüklü Dorsede Kan Donduran Kaza Kamerada

Zonguldak'ta dün mermer yüklü tırın geri manevra yaptığı sırada dorsede bulunan 45 yaşındaki Mehmet Şen'in mermer altında kaldığı o anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Zonguldak'ta dün mermer yüklü tırın geri manevra yaptığı sırada dorsede bulunan 45 yaşındaki Mehmet Şen'in mermer altında kaldığı o anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Feci kaza olay yerinin yakınında bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Edinilen bilgiye göre olay dün Yeşil Mahalle Komiser Sadi Bey Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Emrah Y. (28) idaresindeki 67 LF 702 plakalı tıra bağlı 67 LG 634 plakalı dorsenin üzerindeki 22 tonluk mermer atölyeye taşınmak istendi. Sürücü, tırı atölyenin yakınındaki geniş alanda geri manevra ile döndürmek istedi. Bu sırada tonlarca ağırlığındaki mermerlerin bağlı olduğu halat bir anda koptu. Bu sırada dorsede seyahat halinde bulunan 45 yaşındaki Mehmet Şen'in ayakları bir ton ağırlığındaki mermerin altında kaldı. Olayın yaşandığı yerde bulunan bir firmanın yetkilileri forklift tabir edilen araçla talihsiz adamın üzerindeki mermerleri kaldırmaya çalıştı.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

O anlar ise yakındaki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülere göre tırın geri manevra yaptığı esnada dorsede mermerlerin bağlı olduğu halat bir anda koptu. Bu sırada mermerlerin arka kısmında bulunan 45 yaşındaki Mehmet Şen, bir anda devrilen mermer blokların altında kaldı. Dorsede bulunan arkadaşları ve tırın şoförü talihsiz adamın yardımına koştu. İşyerine ait forklifitin tırın dorsesindeki mermerlerin kaldırılması için kullanıldığı görüntülerde yer aldı.

Dehşet anının yaşandığı olayda yaralanan Mehmet Şen'in hastanedeki tedavisi sürüyor.

(Barış Doğan - Ahmet Hamzaçebi/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title