Haberler

Mehmetçik, Yolu Kapalı Olan Köye Giderek Hasta Ziyaretinde Bulundu

Bingöl'ün Genç İlçesi Yağızca Köyünde Kanser Teşhisi ile Tedavi Gören Geçici Köy Korucusu (Gkk) Ahmet Bağışık'ı Ziyaret Eden Mehmetçik, Köyde Bulunan Diğer Hasta Vatandaşları da Sağlık Kontrolünden Geçirdi.

Bingöl'ün Genç ilçesi Yağızca köyünde kanser teşhisi ile tedavi gören Geçici Köy Korucusu (GKK) Ahmet Bağışık'ı ziyaret eden Mehmetçik, köyde bulunan diğer hasta vatandaşları da sağlık kontrolünden geçirdi.

Kar yağışının ardından yolu kapanan köye helikopterle giden İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Behzat Şahin, beraberindeki askeri tabip ile birlikte Ahmet Bağışık adlı köy korucusunu evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Evinde ziyaret ettiği Bağışık'ın sağlığı hakkında bilgi alan Yüzbaşı Şahin, her zaman vatandaşın yanında olduklarını belirterek, sıkıntılarının olması halinde kendilerinin haberdar edilmesini istedi. Yüzbaşı Şahin, yaklaşık 2 yıldır yatalak bir şekilde yaşayan Ahmet Bağışık'ın ailesinin tüm ihtiyaçlarının da gidereceğini belirtti. Korucu Ahmet Bağışık'ın en küçük kızı Sevgi'nin Yüzbaşı Behzat Şahin'e, 'Komutanım babamı ne zaman iyileştireceksiniz' demesi üzerine duygulu anlar yaşandı. Yüzbaşı Şahin ise, "Babanı muayene etmeye geldik. İlaçlar vereceğiz. Bu ilaçları kullandıktan sonra şehir merkezine götürüp tedavi altına alacağız. Babanı iyileştirmek için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız" dedi.

Korucunun evinden çıkan Yüzbaşı Şahin ve beraberindeki askeri tabip köydeki hastaları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulunup sağlık kontrolünden geçirdi. Köydeki bütün hastaları ücretsiz olarak sağlık kontrolünden geçiren Mehmetçik, çocuklara çikolata ikram ederken, durumu ağır olan Abdulhaluk Bağışık'ı helikopterle Genç Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı.

(MAA-MÇ-AKK-Y)

27.01.2008 14:10 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title