Haberler

Mavi Yengeç, Demre'nin Markası Oldu

TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanı Rıza Perçin, Antalya'nın deniz, kum güneş turizmi haricinde gastronomi ile de adından söz ettiren bir bölge olduğunu söyledi.

TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanı Rıza Perçin, Antalya'nın deniz, kum güneş turizmi haricinde gastronomi ile de adından söz ettiren bir bölge olduğunu söyledi. Demre'yi ziyaret eden çok sayıda yerli ve yabancı turistin aradıkları tatlar arasında artık mavi yengecin yer aldığına dikkat çeken Başkan Perçin, mavi yengecin artık Demre'nin bir markası olduğunu belirti.

Bölgede yer alan çok sayıda restoranın bu tadı artık marka olarak misafirlerine sunduğunu dile getiren Rıza Perçin, Beymelek'te bir restorana konuk oldu. Burada açıklamalarda bulunan Başkan Perçin, "Bölgemiz Noel Baba Kilisesi ile dünyada çok tanınan bir yer. Bunun yanı sıra denizimiz ve yaylalarımızın güzelliğini zaten anlatmaya gerek yok. Tarihi dokusunun yanı sıra bölgemizde bulunan Dalyan gölünden avlanan mavi yengeçler bölgede bulunan restoranlar tarafından gelen konuklarına sunuluyor. Mavi yengecin mükemmel tadı ve yüksek protein değeri nedeniyle çok tercih ediliyor. mavi yengeç artık Demre'nin bir markası haline geldi. Ülkemizin birçok bölgesinden olduğu gibi dünyanın çeşitli noktalarından bu tadı tatmak adına bölgemize gelenler var. Antalya sadece deniz, kum güneş turizmi değil, mavi yengeç gibi farklı tatların buluşma noktası olan gastronomi ile de adından söz ettiren bir bölgedir" dedi.

TÜRSAB Batı Antalya BTK Başkanı Rıza Perçin, bu tadı daha da tanıtmak adına çaba sarf edeceklerini ifade ederek, bölgede mavi yengeç gibi farklı tatların daha da ön plana çıkarılmasının gerekli olduğuna inandıklarını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Antalya Demre Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title