Haberler

MasterChef'in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık evliliğini bitiriyor

Güncelleme:

MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıl önce evlendiği Tuğçe Demirbilek ile boşanma kararı aldı. Ailesiyle yaşadığı evden taşınan Zanna, oğluna yakın olmak için aynı semtte bir ev tuttu.

Yıllar önce Türkiye'ye seyahat amaçlı gelen ünlü şef Danilo Zanna, Tuğçe Demirbilek ile tanıştıktan sonra ülkede kalmaya devam etti. İlişkilerine dolu dizgin devam eden ikili, 2012 yılında nikah masasına oturdu. Ancak 9 yıldır evli olan çiftten kötü haber geldi.

EVLERİ AYIRDILAR

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, 2013 yılında çocukları Tibet'i kucağına alan çiftin evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor. İkili, şiddetli geçimsizlik nedeniyle geçtiğimiz günlerde evlerini ayırdı. Birlikte yaşadıkları Etiler'deki evinden ayrılan İtalyan şef, oğluna yakın olmak için yine Etiler'de ayrı bir eve taşındı.

TEMMUZ AYINDA TATİL YAPMIŞLARDI

Son olarak temmuz ayında tatile çıkarak sosyal medya hesaplarından mutluluk karelerini paylaşan çift, henüz boşanma davası açmadı. İkili, son tatillerinin ardından sosyal medya hesaplarından birlikte hiç fotoğraf paylaşmadı.

MasterChef'in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık evliliğini bitiriyor

Boşanma iddiasının ardından taraflardan da henüz bir açıklama gelmedi.

MasterChef'in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık evliliğini bitiriyor

MasterChef'in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık evliliğini bitiriyor

MasterChef'in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık evliliğini bitiriyor

MasterChef'in sevilen jüri üyesi Danilo Zanna, 9 yıllık evliliğini bitiriyor

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Danilo Zanna Haberler

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE!
500

Yorumlar (8)

Mustafa Uzun:

Biz müslüman bir ülkeyiz.Erkek eğer hristiyansa dinen evlilik caiz olmaz.Ancak erkek müslüman,kız hristiyansa bu caizdir.Burada Danilo eğer müslüman olmuşsa problem yok.Gerçi evliliği bitirme kararı alındı deniyor.Evliliği bozan haklı gerekçeler varsa boşanmakta caizdir.

64
105
yanıtYanıtla
Yahya Reyhan:

Yahu kardeşim bu nasıl bir yorum.Bir defa siz kadı mısınız? Vallahi herkes herşeyi biliyor bu ülkede hiç ham adam yok. Teknoloji haberinde mühendis,siyaset haberinde bakan,spor haberinde teknik drektör, din işlerinde hocasınız. Brakında herkes işini yapsın. Size ne adam müslümanmış hristiyanmış , sizinlemi yatıp kalkıyor !!!! .UTANIN YAAA!!! Elalemin derdi sizimi gerdi

yanıt2
yanıt0
Adem Çalışkan:

1.si biz müslüman bir ülke değiliz. Laik bir ülkeyiz. İsteyen istediği dini tutar. Ayrıca kişiler istedikleri zaman müslüman veya hristiyan olsa dahi istediği kişiyle evlenir. Sonuçta kendi tercihidir. 2.si önce müslüman olanlar kendi dinlerinin gerekliliklerine uyup kendilerine düşen sorumlulukları yerine getirsinler. Başkalarının hayatları kimseyi ilgilendirmez. Ben de müslümanım ama başkalarının kendi özel hayatını sorgulamak ben dahil kimseye düşmez. Önemli olan tek şey saygıdır.

yanıt1
yanıt0
Ommar Ommar:

Müslüman olmayan erkekle evlenilmesi uygun değil ( eğer muslumansa sözüm yok)

76
76
yanıtYanıtla
sivri :

işte kel den sonra bu sonra da diğeri boşanır para insanı işte böyle çirkinleştirir değiştirir ötekileştirir

116
25
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Kimsenin yuvası yıkılmasın insaAllah..inşallah anlaşırlar,ayrilmazlar

78
16
yanıtYanıtla
Nermin Yıldırım Filiz:

Ünlenince bu italyan bozuntusuda şımardı????

0
1
yanıtYanıtla
Aslı Can:

Ne biçim insansınız be.bu çift evlenmiş çocukları olmuş,hala yuvanın yıkılması derdindesiniz,şeytanla bir olmuşsunuz,yuva yıkımı kolay değil.yuvasi yıkılsa daha iyilerinimi bulacaklar? İnsan ilk eşini asla unutamaz.onunla hayatında mutlu olmaya bakmalı.cocuklar için çiğ tavuk yenir.bosanan insan mutlu olamaz onda bunda geçici mutluluk arar durur!!!!!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title