Haberler

Maslak'taki trafik tartışması çatışmasından yeni görüntüler

* Trafikteki tartışma akaryakıt istasyonunda kavgaya dönüştü.

* Trafikteki tartışma akaryakıt istasyonunda kavgaya dönüştü.

5 kişinin yaralandığı silahlı kavgaya ilişkin yeni güvenlik kamerası ortaya çıktı.

Haber-Kamera: Ümit UZUN-Ruken KADIOĞLU/İSTANBUL  - MASLAK'ta trafikte tartışan iki sürücüsünün akaryakıt istasyonundaki çatışmasından yeni görüntüler ortaya çıktı.
5 kişinin yaralandığı silahlı Kavga, 24 Eylül'de Maslak'ta bir akaryakıt istasyonunda yaşandı. Trafikte tartışan iki araç sürücüsünün bir akaryakıt istasyonunda silahlarını çekerek kavga etti. Güvenlik kameralarına da yansıyan olayla ilgili göz altına alınan Ersin Ö. ve Ali Rıza A. hakkında adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılırken, İsmail A., Murat A. ve Murat Gül A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YENİ GÖRÜNTÜLERİ SAVCILIĞA SUNDU
Tutuklanan şüphelilerin amcası olan Ali A., İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek, olayın başlangıç anına ait yeni güvenlik kamerası görüntülerini savcılığa sundu. Avukatı aracılığıyla, 3 şüphelinin tutukluluğuna itirazda bulunan Ali A., "Ersin Ö. isimli kişi, direkt silahı çekip Murat A. ve Murat Gül A. ve İsmail A.'yı yaralıyor. Bu görüntülerde de var, Murat Gül A.'nın yaklaşık 35-40 metre giderek, yere düşmesi, sonra geri gelmesi. Benim yeğenimin de aracında silah varmış. Araçtan silahları alıyorlar, karşılıklı ateş başlıyor. Ersin Ö.'de bizimkiler de yaralanıyor. Ersin Ö. ise suçsuz olduğunu, silah kullanmamış gibi, bizimkiler kendilerini vurmuş gibi gösterdiler. Görüntülerde de var. İlk silahı çıkaran ve 3'üne de sıkan onlardı. Biz itirazımızı yaptık. Yargıçların kararını bekliyoruz" dedi.

GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI
Savcılığa sunulan yeni görüntülerde, iki aracın istasyona girme anı ve daha sonra çıkan kavga yer alıyor. Mavi bir araçtan inen şüphelilerin diğer aracın yanına giderek araç içinde bulunan kişiye yumruk atıyor. Bu sırada araç içinden ateş edilmesi sonrası birden kaçışmaya başlayan şüphelilerden biri bacağından yaralanarak yere düşüyor. Yaralanan şüpheli daha sonra koşarak aracına geliyor. Akaryakıt istasyonunun market kısmındaki görüntülerde ise iki şüphelinin elindeki silah dikkat çekiyor. Yaşanan kavga sırasında büyük panik yaşayan market çalışanları ise dışarı kaçıyor.

Görüntü Dökümü:
-------------------------
-Güvenlik kamerası görüntüleri
-Ali A. röportaj



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Maslak kavga Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title