Haberler

Manisa Boşandığı Eşi Tarafından Öldürülen Kadına İlk Müdahale Cep Telefonu ile Görüntülenmiş

Manisa'nın Salihli ilçesinde, 38 yaşındaki Ayşe Özcan'ın bir süre önce boşandığı eşi 43 yaşındaki Ö.S. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmesinden sonra yaşananların vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendiği ortaya çıktı.

Manisa'nın Salihli ilçesinde, 38 yaşındaki Ayşe Özcan'ın bir süre önce boşandığı eşi 43 yaşındaki Ö.S. tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmesinden sonra yaşananların vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde yaşanan panik anları yer alırken, Özcan'a çevredeki esnaf ve vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı görüldü.

Salihli Sanayi Sitesi'nde rot-balans servisi işleten Ö.S., geçen 29 Ekim'de saat 15.00 sıralarında, boşandığı eşi iki çocuk annesi Ayşe Özcan'ın çalıştığı Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi'ndeki kuaför dükkanına geldi. Bir süre sonra aralarında tartışma çıktı. Ö.S., yanında getirdiği pomalı tüfeği Özcan'a doğrultup, peşeşe iki el ateş etti. Boynuna isabet eden saçmalarla yaralanan Özcan, kanlar içinde yere yığılırken, Ö.S. olay yerine geldiği motosikletiyle uzaklaştı. Özcan, silah sesine koşan çevredekilerin durumu bildirmesi üzerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Salihli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Özcan, doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Ö.S. ise olayın ardından Salihli Polis Merkezi Amirliği'ne teslim oldu.

Manisa Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından yakınları tarafından alınan Özcan'ın cenazesi, dün ikindide Küçükliman Camisi'ne getirildi. Talihsiz kadın, kılınan cenaze namazın ardından Karaağaç Mezarlığı'nda toprağa verildi. Boşandığı eşini öldüren Ö.S. ise polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI

Özcan'ın eşi tarafından pompalı tüfek ile vurulmasının ardından yaşananların bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendiği ortaya çıktı. Görüntülerde yaşanan panik anları yer alırken, Özcan'a çevredeki esnaf ve vatandaşların ilk müdahaleyi yaptığı görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Salihli Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title