Haberler

Manavgat Halkı Hayırda Yarışıyor

Manavgat'ta belediyeler, sivil toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşlar tarafından alınan ve emniyet ve jandarmaya hibe edilen 15 araç, 2 motosiklet ve jeneratör için hayırseverlere plaket töreni düzenlendi.

Manavgat'ta belediyeler, sivil toplum örgütleri ve hayırsever vatandaşlar tarafından alınan ve emniyet ve jandarmaya hibe edilen 15 araç, 2 motosiklet ve jeneratör için hayırseverlere plaket töreni düzenlendi.

Törene Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Albay Aykut Tanrıverdi, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgat belediye Başkanı Şükrü Sözen, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri, Belediye başkanları ve hayırseverler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törenin açılış konuşmasını yapan Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, Manavgatlı hayırseverlerin 300 dersliğe yakın okul yaptıklarını ve yapmaya devam ettiklerini belirterek, "3 tane sağlık merkezi var. SGK Merkez binası yapılıyor. Buna benzer çok ciddi anlamda kendilerinin yaptığı, yaptırdığı maddi katkılar söz konusu. Bu günde bu heyecanımızın önemli bir parçası olan Polis ve jandarma teşkilatımızın güzel hizmet vermesi vatandaşımızın hizmetinde daha mobil hareket etmek suretiyle, daha iyi hizmet vermesi için bu hayırseverlerimiz yüreklerinin derinliğinden gelen samimiyetle büyük bir heyecanla bu katkıyı yapmışlardır. O katkıyı hep birlikte paylaşmak adına kıymetli vakitlerinizi ayırıp Manavgat'a geldiniz bizi şereflendirdiniz. Çalışma arkadaşlarımla beraber tekrar hoş geldiniz diyorum sayın valim. Bu katkıların sağlanmasında İlçe Emniyet Müdürümüz ve İlçe Jandarma komutanımız son derece düzgün bir iradeyle, düzgün bir metot ile hayırseverlerimize ulaşmak suretiyle bu güzel hizmetin meydana gelmesinde üstün gayretleri olmuştur. Her şeyden önce hayırseverlerimize, emniyet müdürümüze, jandarmamıza ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki milletimizin hizmetinde çok güzel hizmetlere sebep olacaklardır" dedi.

Halkın desteğini alamayan hiçbir kurumun başarılı olamayacağını belirten İl Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam " Burada maddi manevi her türlü destek söz konusu. Gerek araç gereç, gerekse yerinde bakım onarımlar konusunda sayın başkanlarımız, Sivil toplum örgütlerimiz destek veren emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bu bizim gücümüzü de artırıyor. Sorumluluğumuzu da artırıyor. İnşallah bundan sonra bu halka Manavgatlılara, Antalyalılara daha layık olmak için çalışacağız. Bütün bu desteklerden dolayı hepinize saygılar sunuyorum" dedi.

Manavgat halkının güvenlik güçlerine desteğinin açıkça ifadesi olan araç hibe töreni için Manavgat'ta bulunduklarını belirten Antalya İl Jandarma Komutanı J. Kur. Albay Aykut Tanrıverdi, "Güvenlik ihtiyacı birey içinde toplum içinde zaruri temel ihtiyaçlardan bir tanesi. Manavgat'ta turizm açısından ön plana çıkmış olan yılda 4 Buçuk Milyona yakın turisti ağırlayan ve hizmet veren önemli turizm bölgesi. ve turizm bölgesinde bölge güvenliği de ön plana çıkmakta. Turizm güvenliğini sağlamak için bu bölgede jandarma ve emniyet personeli 24 saat esasına göre büyük bir öz veri ile görev yapmakta. Bu görevi çok daha kaliteli hale getirmek için de mümkün olduğu kadar modern techizatla donatmaya çalışıyoruz. Halkımızın bu bölgede toplum destekli güvenlik kapsamında bu hibeleri yapması vereceğimiz güvenlik hizmetinin kalitesini daha da artıracaktır. Bu hibe ile ilgili olarak başta kaymakamımız olmak üzere İlçe Jandarma komutanımıza, İlçe Emniyet Müdürümüze tüm bağışçılara, Belediye Başkanlarına, iş adamlarımıza herkese teşekkür ederek saygılarımı sunuyorum" dedi.

Manavgatlı hayırseverlerin Emniyet ve Jandarmaya toplam değeri 900 bin lirayı bulan araç bağışında bulunduğunu belirten Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, "Buna vesile olan herkese huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Gerçekten toplumda karşılığı olmayan hizmetlerin yapılması için böyle bir talep ve yardım ile karşılaşılması mümkün değildir. Halkımız kendisinin güvenliği için 24 saat görev başında olan polis ve jandarmaya karşı gösterdiği hamiyetperverliğin karşılığı bu demektir. Halkımız kendilerini bağırlarına basıyor. hizmetin Daha kaliteli, daha uygun daha kaliteli şartlarda verilmesi için elinden gelen desteği veriyor. Jandarmaya 6 araç 2 motosiklet, 9 araçta emniyet müdürlüğümüze verilmiş. Yaptıkları diğer yardım ve harcamalarla bunun cabası. Gerçekten takdire şayan bir rakam. Antalya genelinde çok iyi durumdayız ama özellikle Burada Manavgat'ta da onu tekrar belirtmekte fayda var. Hakikaten burası hayırsever insanların memleketi. Gerek okul, gerek camii yapımında gerek sağlık hizmetlerinin görülmesinde bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ben eminim ki hayırsever hizmetlerinde yarışacaklardır. Ama bu günde asayiş hizmetlerine de aynı ilgi ve alakayı gösterdiler. Bundan dolayı kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi ve minnetlerimizi iletmek istiyorum. Belediye başkanlarımız önemli oranda bu hayra vesile oldular. Hepsine huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Tabii vesile olanların yanısıra hayrı yapanları da takdir ve hayırla anmak istiyorum. Bu vesile ile bu araçların kazasız belasız Manavgat'ımızın asayişinde, emniyetinde daha iyi görev yapmalarını, daha iyi hizmet üretmelerini temenni ediyor" dedi.

Konuşmaların ardından araç bağışlayan kurum ve hayırseverlere plaketleri verildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Politika Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

13 yaşındaki kıza tecavüz davasına bakanlık müdahil oldu: Haberlere tepkili, tekrar travma yaşamak istemiyor

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

İmamoğlu: İstanbul'da ücretsiz HPV aşısı uygulaması 16 Mayıs'ta başlıyor

İmamoğlu: İstanbul'da ücretsiz HPV aşısı uygulaması 16 Mayıs'ta başlıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title