Haberler

Manavgat Almanya Bisiklet Şampiyonası'na Sponsor Oldu

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Özaslan, Manavgat Belediyesi ile Manavgatlı Turizmcilerin, 5-6 Ocak 2008 Tarihlerinde Almanya'nın Herford Şehrinde Düzenlenecek Almanya Bisiklet Şampiyonası'na Sponsor Olduğunu Bildirdi.

Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Necmettin Özaslan, Manavgat Belediyesi ile Manavgatlı turizmcilerin, 5-6 Ocak 2008 tarihlerinde Almanya'nın Herford şehrinde düzenlenecek Almanya Bisiklet Şampiyonası'na sponsor olduğunu bildirdi.

Özaslan, Almanya'da büyük bir ilgiyle karşılandıklarını belirterek, ''Bunun sebebi belki de bugüne kadar hiçbir Türk şehri ya da firmasının böyle bir yarışmaya sponsor olmamasıdır. Biz oraya bir şey istemeye değil, bir şey vermeye gittik'' dedi.

Herford'un nüfusunun yüzde 15'ini Türkler'in oluşturduğunu ifade eden Özarslan, ''Yarışmaya sponsor olmamızla Türkiye'nin Almanya ile aynı seviyeye geldiğini de göstermiş olduk. Orada yaşayan Türklerden, yarışmaya destek olmalarını istedik. 70 bin nüfusa sahip şehirde 18 bin 600 lisanslı sporcu bulunuyor. Manavgat'ın tanıtımını yapmayı ve her iki ilçe arasında dostluk köprüsü kurmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title