Haberler

Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un Pes Etmeye Niyeti Yok

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 22. haftasında 17 Mart Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da hazırlıklar devam ediyor.

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'in 22. haftasında 17 Mart Pazar günü deplasmanda Şanlıurfa Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da hazırlıklar devam ediyor.

BAL 2.Grup'ta Sivas temsilcisi Şarkışla Belediyespor ile birlikte kıran kırana geçen bir şampiyonluk mücadelesi veren Malatya ekibi, haftayı kayıpsız geçerek rakibinin puan kaybetmesini bekleyecek. Şanlıurfa Belediye maçının hazırlıklarına Yeşiltepe tesislerinde yaptığı çalışmayla devam eden Yeşilyurt'ta eksik oyuncu bulunmuyor. Antrenman öncesi İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan takımın teknik sorumlusu Hayati Palancı, şampiyonluk yarışını sonuna kadar sürdürmek istediklerini söyledi.

"Bu hafta itibariyle farklı sonuçların alınabileceğini düşünüyorum"

Palancı telafisi olmayan maçlara çıktıklarını kaydederek, "Bu sezon Şarkışla takımıyla birlikte örneğine az rastlanır bir şampiyonluk mücadelesi veriyor. Şuanda maç başı galibiyet ortalaması olarak 2.80'ler dolayında olmamıza rağmen ne gariptir ikinci sıradayız. Tabi burada Şarkışla'nın ortaya koyduğu olağanüstü performansı da unutmamak lazım. Diğer gruplarla bizim grubu kıyasladığımızda ortaya oldukça ilginç bir tablo çıkıyor. Biz şuan ki durumumuzla bir çok grupta puan farkıyla lider durumdayız. Ancak kendi grubumuzda 4 puan farkla ikinciyiz. Biz sonuna kadar bu mücadelenin içerisinde olmak istiyoruz. Şampiyon oluruz veya olmayız. Bu saygı duyulması gereken mücadelemiz ligin sonuna kadar devam edecek. Ancak ligin de henüz bitmediğini ve bu hafta itibariyle farklı sonuçların alınabileceğini düşünüyorum" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Malatya Yeşilyurt Şanlıurfa Yeşilyurt Malatya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title