Haberler

Mahalleliler Yangını Söndürmek İçin Kovayla Su Taşırken Kahvedekiler Oyun Oynamaya Devam Etti

Güncelleme:

İstanbul Güngören'de 6 katlı binanın çatısında yangın çıktı. Bazı mahalle sakinleri korkulu gözlerle izledikleri yangına kovalarla su atarak müdahale etmeye çalışırken, bazı mahalle sakinleri ise kahvehanede tavla ve kağıt oynamaya devam etti.

İstanbul'da 6 katlı binanın çatı kısmında yangın çıktı. Yangın sonrası mahalleli sokağa döküldü. Bu sırasında yol üzerinde bulunan kahvehanedeki bazı vatandaşların ise yangın hiç umurlarında olmadı ve oyunlarına devam etti.

ÇATIDAKİ İZOLASYON MALZEMELER ALEV ALDI

Edinilen bilgiye göre, Güngören Akıncılar Mahallesi Öğretici Sokak üzerinde bulunan 6 katlı bir binanın çatı katındaki izolasyon malzemeleri saat 15.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir sebepten bir anda yanmaya başladı. Kısa sürede bütün çatıyı saran alevler gökyüzüne yükselmeye başladı. Durumu gören bina sakinleri itfaiye, sağlık ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Bağcılar, Bakırköy ve Güngören İtfaiye Amirliğine bağlı ekipler olay yerine sevk edildi. Bina çevresine güvenlik şeridi çekilirken ekipler yangının merkezine ulaşmakta güçlük çekti. Yaklaşık 1 saat süren söndürme çalışmalarının ardından yangın kontrol altına alındı. Çatıda bulunan izolasyon parçalarının yanmanın etkisiyle zaman zaman binanın girişine döküldüğü görüldü.

VATANDAŞLAR İTFAİYE EKİPLERİNİN ÇALIŞMALARINI CEP TELEFONUNA KAYDETTİ

Yangını gören vatandaşlar bir anda sokağa döküldü. Bazıları kaygılı gözlerle söndürme çalışmalarını izlerken bazıları ise cep telefonlarıyla itfaiye ekiplerinin çalışmalarını kaydetti. Öte yandan yangına müdahalede bulunan bir itfaiye erinin nabız yükselmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

YANAN PARÇA BİNADA BAŞKA BİR DAİREYE DÜŞTÜ

İtfaiye ekiplerinin çatıdaki parçaları söndürme çalışmaları sürerken yanarak binanın çatısından aşağıya düşen bir parça bina üzerinde başka bir dairenin balkonuna düştü. Bitişik nizamdaki binalarda bulunan bir vatandaş durumu fark ederek kendi balkonundan kova ile su dökerek karşı binanın balkonundaki kıvılcımı söndürdü. Daha sonra itfaiye ekiplerine kıvılcımın olduğu yere göstererek olası bir olumsuzluğun önüne geçmesini sağladı.

SOKAK ÜZERİNDE BULUNAN YANGIN UMURLARINDA OLMADI

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürdüğü sırada sokak üzerinde bulunan bir kahvehanede oturan bazı vatandaşlar oyun oynamaya devam etti. Karşı apartmanda bulunan yangını umursamadan kağıt ve zar oyunlarını oynamaları bu kadarına pes dedirtti.YANAN PARÇA BİNADA BAŞKA BİR DAİREYE DÜŞTÜ

İtfaiye ekiplerinin çatıdaki parçaları söndürme çalışmaları sürerken yanarak binanın çatısından aşağıya düşen bir parça bina üzerinde başka bir dairenin balkonuna düştü. Bitişik nizamdaki binalarda bulunan bir vatandaş durumu fark ederek kendi balkonundan kova ile su dökerek karşı binanın balkonundaki kıvılcımı söndürdü. Daha sonra itfaiye ekiplerine kıvılcımın olduğu yere göstererek olası bir olumsuzluğun önüne geçmesini sağladı.

SOKAK ÜZERİNDE BULUNAN YANGIN UMURLARINDA OLMADI

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürdüğü sırada sokak üzerinde bulunan bir kahvehanede oturan bazı vatandaşlar oyun oynamaya devam etti. Karşı apartmanda bulunan yangını umursamadan kağıt ve zar oyunlarını oynamaları bu kadarına pes dedirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Güngören İtfaiye 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (5)

Gözlemci:

Koz çek :-)

1
1
yanıtYanıtla
:

ŞU KAHVE ORTAMI KADAR BOŞ BİR ORTAM YOK YEMİNLE . ORDA BOŞ BOŞ VAKİT GEÇİRECEĞİNİZE GİDİN SPOR YAPIN BİSİKLET SÜRÜN BASKET OYNAYIN .

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Ne yapsin adam sanki itfayeci herkes isini yapsin itfaye polisn ambulans nerde vatandasi yargiliyorsunuz adamda sanki hortum takili

0
1
yanıtYanıtla
kürt ismet:

adamlar kumar oynuyorlar. dünya umrundamı - 15 temmuz darbesinde millet tankın önüne yatarken kemal kılçtaroğlu ve ekibide bir eve kaçıp ülkenin durumunu tv den seyretmişlerdi.

0
0
yanıtYanıtla
Cimbom:

Ülkemizin genel durumu

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title