Haberler

Yeliz Yeşilmen'den İlginç Paylaşım! 7 Yaşındaki Kızına Makyajla Dayak Yemiş Görüntüsü Verdi

Güncelleme:

Oyuncu Yeliz Yeşilmen, 7 yaşındaki kızıyla kendisine makyajla dayak yemiş görüntüsü verip Kadınlar Günü'nü kutladı. Yeşilmen'in paylaşımı yine çok konuşuldu.

Sosyal medyada yaptığı her hareketle adından sıkça söz ettiren Yeliz Yeşilmen, son paylaşımıyla yine konuşulmayı başardı.

PAYLAŞIMI GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Kadınlar Günü'ne özel en ilginç paylaşım Yeliz Yeşilmen'den geldi. Yeşilmen, kızıyla kendisine makyaj yapıp dayak yemiş gibi görüntü verdi. Paylaşımı görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yeliz Yeşilmen Magazin Haberler

500

Yorumlar (11)

Realist:

Ders vermek size mi kaldı la? Ayrıca şiddete hayır demek için kendine şiddet görmüş görüntüsü vermek gerekmiyor. Ki sadece fiziksel şiddet yok, çoğu ruhsal şiddet uyguluyor...

9
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kendisini sevmesemde paylaşımı güzel mesaj olmuş . .

6
3
yanıtYanıtla
haklı:

ne de olsa ADANALI

3
2
yanıtYanıtla
Dilaver:

farkındalık yaratmış

2
2
yanıtYanıtla
Hakki dogru:

Bu nedir vicdansiz

3
1
yanıtYanıtla
Gizemli:

Başka işi kalmadı zaten

4
0
yanıtYanıtla
erdal erman amasya:

ayıp olmuyormu saygıdeğer muhterem hanfendim yazık değilmi o yaştaki çocuğuğa

3
0
yanıtYanıtla
ASLI:

MALESEF ÜLKEMİZDE GÜNLÜK OLAN ŞEYLER.

2
0
yanıtYanıtla
HKN45:

Hakli olabilirsiniz Leman hanim ama bu ülkede hatta bu dünyada sirf kadinlar ölmüyor cocuklar erkekler INSANLAR ölüyor. . Ozaman hayati ve yasami bir kenara birakalim, ne dügün nede eglence bilmem her türlü kutlamayi yapmayalim 23 nisani cumhuriyet bayramini ramazan bayramini vs vs . !!!!! Hep yasmi tutalim. . ??? Maalesef bunlar yasaniyor heryerde. . Unutmayin bunlara karsi gelen ve tepkisini gösteren sagduyulu insanlara da var bu ülkede ve dünyada. . sevgilerimle. . 8 Mart Dunya Kadinlar Gununuz Kutlu Ols

2
0
yanıtYanıtla
HKN45:

Cok Pardon Leman Sam icin yapmistim bu yorumu ama yanlis habere gecmis :)

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title