Haberler

Ünlü Manken Deniz Akkaya Güzel Kalmanın Sırrını Açıkladı

Ünlü manken Deniz Akkaya, güzel kalmanın sırrını açıklayarak, ““Stresten uzak durun, sağlıklı beslenin, sigaraya içmeyin” dedi.

Ünlü manken Deniz Akkaya, güzel kalmanın sırrını açıklayarak, ""Stresten uzak durun, sağlıklı beslenin, sigaraya içmeyin" dedi.

Ünlü manken Deniz Akkaya'ya estetisyen Melisa Gürleyik'in sahibi olduğu güzellik ve SPA merkezinin açılışını katıldı. Merkezi gezen ünlü manken daha sonra gazetecilerin güzelliğe ilişkin sorusunu yanıtladı.

Güzellik için sihirli bir değneğe gerek olmadığını dile getiren Akkaya, "Güzellik için öyle sihirli bir değnek yok. Sürekli kendinizi pozitif tutmanız gerekiyor. Neden siyasetçiler hızlı yaşlanır? Çünkü çok stres altındalar. Stresten uzak durmaya çalışmak en önemlisi. Doğru beslenmek ve spor yapmak. Bunları yapmasak da hani bir değnek değsin diye düşünüyoruz. Öyle bir şey yok. Bunları yaptıktan sonra bu cihazlar inanılmaz derece de hanımlara da beylere de yarıyor. Stres sahibi olursanız, gerilirseniz, her şeyi kafaya takarsanız hayattaki en büyük sorun kendi sorununuz gibi yaşarsanız zikretmek istemiyorum ama kansere kadar gider bu iş. O yüzden çok zor ama biraz boş vermek lazım hayatta" dedi.

Güzel kalmak için sağlıklı yaşam ve sporun önemine de dikkat çeken ünlü manken, "Beslenme ve spor cilt sağlığı için çok önemli. Doğru merkezlerde işlemleri yaptırmalıyız. Muhakkak basından görmüşsünüzdür, bir hemşirenin başına gelenleri. Fiyatına bakarak değil, referanslarına bakarak, makineleri kontrol ederek, doktor gözetiminde yaptırılmalıdır. Stressiz bir hayat. İstanbul'da stres yükleniyorum gördüğünüz gibi Çorum'da atıyorum. Leblebilerimi de almaya geldim. İstanbul dışına çıkınca rahatlıyoruz. Seyahat ve yolculuklar bana çok iyi geliyor. Farklı insanlar farklı hayatları görmek çok iyi. Stresten ne uzaklaştırıyorsa onu yapın" şeklinde konuştu.

Sigara içilmemesi konusunda da uyarılarda bulunan Akkaya, "Birde sigara. Sigara kişiyi en hızlı şekilde yaşlandırıyor. Hem cebinize zarar hem cildinize zarar. Sigaradan uzak durun. Bunları yaparsanız gençte kalırsınız. Bunların hepsi bedava. Ucuz" ifadelerini kullandı.

Açılışa AK parti Çorum milletvekili Ahmet Ceylan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Deniz Akkaya İstanbul Çorum Magazin Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

Anayasa Mahkemesi'nden dikkat çeken karar: Cumhurbaşkanı'nın rektör ataması anayasaya aykırı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title