Haberler

Üç Yıldız Üç Aşk

Aşkta hayal kırıklıkları yaşayan üç ünlü ismin şu sıralar ayakları mutluluktan yere basmıyor.

JENNIFER LOPEZ

Eşi Marc Anthony'den boşanacağını açıkladıktan sonra hakkında çıkan tüm dedikodulara kulaklarını tıkayan Jennifer Lopez (42), sessiz sedasız Bradley Cooper (36) ile görüşmeye başladı. Sık sık birlikte yemeklere çıkan çift, henüz ilişkilerini resmen açıklamadı. Ancak Lopez'e yakın kaynaklar güzel oyuncunun keyfinin yerinde olduğunu söylüyor. Kısa süre önce Renee Zellweger'den ayrılan ve ismi birçok ünlü kadınla anılan Cooper da çevresine Lopez'i öve öve bitiremiyormuş!

EVA MENDES

Eva Mendes, geçtiğimiz yılın sonunda sekiz yıllık ilişkisini sonlandırmış ve resmen bir aşk orucuna başlamıştı. Mendes (37), 'The Place Beyond the Pines' isimli filmin setinde Ryan Gosling (30) ile tanıştıktan sonra orucunu bozmaya karar verdi. İki ünlü oyuncu, kısa süre içinde ilişki yaşamaya başladı. Mendes'in yakın arkadaşları güzel yıldızın, çok mutlu olduğunu söylüyor.

SANDRA BULLOCK

Eşiyle yollarını ayırdıktan sonra Hollywood'dan uzak durmaya gayret eden Sandra Bullock (47), bir süredir Ryan Reynolds (34) ile görüşüyor. Haklarında çıkan haberlere kulaklarını tıkayan iki ünlü isim, sessiz sedasız bir şekilde birlikte yaşamaya başladı! Reynolds'ın arkadaşları, yakışıklı aktörün Bullock'un Los Angeles'taki evine taşındığını ve ikisinin de çok mutlu olduğunu söylüyor.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title