Haberler

Tarkan... 'İNSANLIĞIMDAN UTANDIM!'

Güncelleme:

Konya'daki hayvan barınağında yaşanan vahşetle ilgili paylaşımda bulunduktan sonra bazı kesimler tarafından hedef gösterilen Tarkan'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Tarkan, Konya'daki hayvan vahşetiyle ilgili sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

"İNSANLIĞIMDAN UTANDIM"

Yaşananların hesabının sorulmasını isteyen Tarkan, "İzleyemedim üzüntümden bu korkunç görüntüleri.

Bu nasıl bir caniliktir ve bu caniliğe tanık olanlar ne vicdansızdır ki bir dur demez, önüne geçmezler bunun.

İnsanlığımdan bir daha utandım. Hesabı sorulmalı bunun, cezası verilmeli hayvanlara işkence yapan bu canilerin.

Gerçi hep diyoruz bunları ama o sözüm ona yetkililer 3 maymunu oynuyorlar hep.

Bilsinler ki, onlar da bu caniler kadar suçlular kayıtsız kaldıkları için." ifadelerini kullandı.

"BEN SUSARIM AMA ŞARKILARIM RAHAT DURMAZ"

Bu paylaşımının ardından Tarkan bazı kesimler tarafından hedef alındı.

Tepkilere Instagram hesabından cevap veren Tarkan, "Söz gümüşse sükut altındır.

Ben beni bilirim. Beni bilen de iyi bilir. O da bana yeter.

Susarım o yüzden. Ha, ben susarım ama şarkılarım rahat durmaz." dedi.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Tarkan Konya Haberler

Bakmadan Geçme

3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi? 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlama mesajları ve sözleri! 3 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 3 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Şevval ayı ne zaman bitiyor 2024? 3 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! BİM para sayma makinesi ne zaman gelecek, fiyatı ne kadar, özellikleri neler (3 Mayıs CUMA)? Aston Villa Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Roma Bayer Leverkusen maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Roma B.Leverkusen maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Slm cnm diyen kız öldü mü? Seleme cenemeler diyen kıza ne oldu TİKTOK?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title