Haberler

Sümer Tilmaç'ın Kızı Yaşadığı Üzüntüyü Anlattı

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün hayatını kaybeden ünlü oyuncunun büyük üzüntü yaşayan kızı Hande Tilmaç, babası için "İstediği gibi yaşadı, istediği gibi ayakta öldü." dedi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Sümer Tilmaç'ın ölümü Türkiye'yi yasa boğdu. Ünlü oyuncunun şok yaşayan kızı Hande Tilmaç bir gazeteye duygularını anlattı.

BUGÜN TOPRAĞA VERİLECEK

Sedat Peker'in düğününde kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Sümer Tilmaç, bugün son yolcuğuna uğurlanıyor. Usta oyuncu, Üsküdar'daki Şakirin Camisi'nde öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

"HALA İNANAMIYORUM"

Hâlâ olayın şokunu yaşayan kızı Hande Tilmaç ölümün çok ani olduğunu söyleyerek ''Şoktayım, bana hâlâ seyahate çıktı gibi geliyor. Çok üzgünüm zamansız bir ölüm oldu. İstediği gibi yaşadı istediği gibi öldü, ayakta öldü' açıklamasını yaptı. Etiler'deki bir hastaneye kaldırılan ve 40 dakika geç gelen ambulans yüzünden hayatını kaybettiği iddia edilen Tilmaç'ın doktorları ise konuya açıklık getirdi. Hastaneye ulaştığında şuuru kapalıydı diyen doktorlar, ''Tilmaç'ın kalbi yeterli miktarda kan pompalamıyordu. Oyuncu, yapılan 1 saat 40 dakikalık ileri yaşam desteğine rağmen 21.40 itibarıyla hayatını kaybetti' dedi. Usta oyuncu, geçen ocak ayında da kalp ve akciğer yetmezliği nedeniyle geçen Antalya'da hastaneye kaldırılmıştı.

"GENÇ NESLE ÖRNEK OLDU"

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Sümer Tilmaç'ın vefatı dolaysıyla taziye mesajı yayınladı. ''Türk sinemasına büyük katkıları olan Tilmaç, oyunculuğu ve kendine has üslubuyla genç nesile örnek olmuş bir sanatçımızdır. Sanatımıza yaptığı hizmetin yanı sıra örnek kişiliğiyle de hep farklı bir yere sahip olacaktır. Tilmaç, her zaman hasretle anılacaktır."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sümer Tilmaç Sedat Peker Üsküdar Türkiye Magazin Haberler

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Erdoğan'dan İmamoğlu'na gönderme: Belediyelerin görevi gazetecileri şarap festivaline götürmek değil

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Bütün firmalar için asgari kurumlar vergisini getireceğiz

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Yanından hiç ayırmadığı eşyası da enkazdan çıktı! İşte Reisi'yi taşıyan helikopterin bulunduğu ilk anlar

Bakmadan Geçme

Astrolog şampiyonluk tahminleri 2024! Astrologlar Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak diyor? Milli yasta bankalar açık mı? 21 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? X çöktü mü, Twitter çöktü mü, sorun mu var, problem ne? 21 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 21 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 21 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 21 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 21 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 21 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 21 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 21 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 21 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Cüneyd öldü mü, intihar mı etti? Kızıl Goncalar Cüneyd diziden ayrıldı mı? 21 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 21 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

500

Yorumlar (7)

TIK ,,,,TIK:

EFENDİM ODA HER KUL GİBİ FANİ VE GİDİCİYDİ VE GİTTİ, ŞİMDİ ASLOLAN ÖTE TARAFTA NASIL VE NE ŞEKİLDE SORGULANACAĞIDIR, BİZE DÜŞEN TAKSİRATLARI AFFOLA DEMEKTİR, AFFETMEKTE YÜCE ALLHIN TAKDİRİNDEDİR, ŞİMDİ İSE SIRA SIRASIDA OLANLARINDIR , ALLAH HEPİMİ AFFETSİN İNŞALLAH

20
4
yanıtYanıtla
SZCMobil-IOS:

Allah Rahmet Eylesin..Farklı ve sevimli üslubuyla hatırlayacağız..

12
1
yanıtYanıtla
patlak 54Mobil-IOS:

malatyalı hemşerime ALLAHTAN rahmet diliyorum

6
2
yanıtYanıtla
AYŞEmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

7
1
yanıtYanıtla
selo canmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

alahin rahmeti ustunde olsun mekanin cenet olsun

7
0
yanıtYanıtla
saygı duyun lan:

Allah rahmet eylesin. .

1
0
yanıtYanıtla
..........................:

vay be kanlı nigarın istinyeli deli eşrefi de ölmüş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title