Haberler

Sezen Herkesi Duygulandırdı

Açıkhava Tiyatrosu'ndaki Konserinde Gazeteci Hrant Dınk ve Şehit Mehmetçikler İçin Yazdığı Şarkıları da Seslendiren Sezen Aksu, Duygulu Anlar Yaşattı..

AÇIKHAVA TİYATROSU'NDAKİ KONSERİNDE GAZETECİ HRANT DINK VE ŞEHİT MEHMETÇİKLER İÇİN YAZDIĞI ŞARKILARI DA SESLENDİREN SEZEN AKSU, DUYGULU ANLAR YAŞATTI..

Pop müziğin ünlü ismi Sezen Aksu, bu ay ikinci kez İstanbul Harbiye'deki Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne aldı. Sahnede kıyafeti ile hayli şık görünen sanatçı, şehit Mehmetçikler'e ve suikaste kurban giden gazeteci Hrant Dink'e yazdığı şarkıları seslendirdi. Aksu, Dink için bestelediği şarkıyı 'Bu şarkı yiğit arkadaşıma, Hrant Dink'e... Ruhu şad olsun. Bu şarkıyı, Hrant Dink şahsında, parçalanan hayatlara armağan ediyorum' diye anons etti.

'BABAM ÇİZER BENİ!'

Önder Fırat ile yaşadığı aşkı 'düzeyli bir ilişki' diye espriyle anlatan Sezen Aksu, babası hakkında ise 'Hâlâ ondan ödüm patlar. Sahnede biraz dekolte kıyafet giydiğimde, ertesi gün babamı arayamıyorum. Adam Laz, beni çizer valla' dedi. Ünlü sanatçı, izleyicilerden yükselen kahkahalar üzerine şöyle devam etti: 'Bazen şarkılarımdan çok esprilerime güldüğünüz için kendimi stand-up'cı gibi hissediyorum. Oğlum 'İnsanların anneleri normal davranıyor. Ama sen sahnede timsah yürüyüşü yapıyorsun' diyor.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

title