Haberler

Rihanna Uyuşturucu Kullanırken Görüntülendi

Güncelleme:

Salı günü yayınlanan bir videonun arka planında kokain kullanırken görüntülenen Rihanna, "Başka bir uyuşturucu madde kullanıyordum" diyerek o görüntüleri yalanladı.

Salı günü yayınlanan bir videoda Rihanna'nın kokain kullandığı iddia edildi. Rihanna görüntüleri sosyal medyada sert bir dille yalanlarken, bahsedilen türde bir uyuşturucu kullanmadığını, başka bir uyuşturucu kullandığını açıkladı.

BURNUNU TUTUYOR

Video paylaşım sitesi Vine'da yayınlanan bir görüntü, Rihanna'nın başını ağrıttı. Coachella müzik festivalinden önce çekilen görüntülerde Rihanna'nın kokain kullandığı iddia edildi. Sadece birkaç saniye süren videoda ünlü yıldız elinde beyaz bir şey tutarken görülüyor ve görüntünün devamında da burnunu tutuyor.

"KİM BURNUNA TÜTÜN ÇEKER?"

Twitter'dan açıklama yapan Rihanna ise görüntülerde kokain çekmediğini, esrar sigarası sardığını söyledi. Sosyal medyada ateş püsküren Rihanna, videoyu yayınlayan kişiye yönelik olarak "Senin zenci k…nda baya cesaret varmış. Herhangi bir aptal, benim orada marijuana sardığımı görebilir. Kim burnuna tütün çeker ki?" diye yazdı.

VİDEO PAYLAŞARAK YALANLADI

Barbados'lu yıldız daha sonra kendi Instagram hesabından, söz konusu videoyla aynı vakitlerde çekilen bir başka video yayınladı ve olayı tekrar yalanladı.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Rihanna Magazin Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Erdoğan ve Özel'in 'görev onayı' anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

Erdoğan ve Özel'in "görev onayı" anketinde çarpıcı sonuç! Son 2 ay içinde büyük değişim

500

Yorumlar (11)

TARIK:

AZGINLIĞINDAN DOLAYI KAFAYI ÜTÜLEMEK İSTEMİŞ. . . HAHAHAHAHA

8
223
yanıtYanıtla
............:

ünlüler hep koko kulanıyor türklerdende var

28
3
yanıtYanıtla
AdamMobil-IOS:

2 yıl Metin Şentürk'ün yanında özel olarak çalıştım kulise giren çıkan herkes kokayin ve kubar içiyordu o kör bile bunu içiyordu sanat camiasında bunu içmeyen yok kimse şaşırmasın arkadaşlar

24
3
yanıtYanıtla
MERAK ETMEYİN BAŞKANLIK SİSTEMİ GELECEKmobilWeb@haberler.com:

Bunlar maşa. Yani vitrin. Bunları yönetenler ise malum kesimler. Yani anlıcanız bunlar zavallı. Bağımlı yapmışlar. İstedikleri gibi kullanıyolar. Ama malesef yahudiye kullanıyolar.

22
2
yanıtYanıtla
YolcuMobil-IOS:

Ne bicim kızlar bunlar yaf hep dövmeli

17
5
yanıtYanıtla
cihan:

kafası çok hıuzlı gözler bakıslar falan fena hale gelmiş harbi zirve yapmıs ama zaten hepsi içiyor hemde en güzelini en kalitelisini bizim ünlülerde hatta siytasilerde kullanıyor bu uyusturucu kime yasak biliyormusunuz garibana yasak zengin parası olan güclü olana serbest ama fakirsen arkan yoksa bir tane üçlü yakalasınlar senelrrce denetimli serbestliğe gider gelirsin hatta bir tane üçlü sigara için 14 ay cexzaevinde bile yatarsın bizim türkiyede bu iki yüzlü yönetime adalet diyolarlar tayyip edoğanın oğlu 50 kiloyla yakalanır içiciyim der senin kanında az bir miktar esrar bulsunlar hayatın kayar adın torbacıya cıkar

15
4
yanıtYanıtla
HEYT BE:

KAFASI GÜZEL KENDİ AYRI Bİ GÜZEL

11
2
yanıtYanıtla
hüseyin:

beni bulamazsan uyşturucuyu bulursun işte

3
8
yanıtYanıtla
):

GÜZEL BACI

3
1
yanıtYanıtla
hilllmobilWeb@haberler.com:

Riri foreverrrrrrrr

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title