Haberler

Oya Aydoğan ve Pakize Suda Ölümden Döndü

Güncelleme:

Ünlü sinema sanatçısı Oya Aydoğan ve tv programcısı Pakize Suda'nın içinde bulunduğu otomobil Bebek'te zincirleme kaza yaptı. İkili kazayı hafif yaralanarak atlattı.

Oya Aydoğan ve Pakize Suda, önceki gün Bebek’te bir trafik kazasına karıştı. Yanlış sollama yüzünden meydana gelen kazada ikili, hafif yaralandı.

"BU MEMLKETİN BİZDEN ÇEKECEĞİ VAR"

Suda, kolunu ve kafasını cama çarparken; Aydoğan ise dirseğini incitti. Suda, “Karşı şeritten hızlı gelen birisi olsaydı, şu anda ölmüştük. Bu memleketin bizden çekeceği var” diye espri yaptı.









Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Oya Aydoğan Pakize Suda Bebek Magazin Haberler

500

Yorumlar (6)

.:

Odegil de, ben o beyaz yazlik elbisenin altina giyilmis cizme-botlara takildim. . . O nasil bjr zevksizliktir. . .

17
0
yanıtYanıtla
burcu:

çokçokkkkkk ğeçmiş olsun öldürmeyen allah öldürmüyor işte araba haşat olmuş her parçası bi yerde arabanın ne güzel haber veriyorsunz haber sitesi akll lara zarar yani:(((((((((

15
0
yanıtYanıtla
özlem can:

bunların beynımı sulanmış ne o çizmeler de ne oluyor yaz günü. . marmarada yağmur haberını almışlar ön hazırlık yapmış hanfendı. . . . fark yaratmak bu demekBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

9
1
yanıtYanıtla
usaklim@m.m:

Bu insanlari siz aptalmi saniyosunuz habermi bu şimdi yazık çok yazık

7
2
yanıtYanıtla
rıfkı:

bunlara birşey olmaz deneyimliler.

5
2
yanıtYanıtla
İPEK:

BİR ŞEY OLMAMIŞ ŞÜKRETSİNLER ÖLMEMİŞLER

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title