Haberler

Mustafa Sandal ile Melis Sandal Nasıl Tanıştıklarını Anlattı! Hayranlarını Şok Etti

Güncelleme:

Mustafa Sandal, Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu. Şarkıcının doğum günü nedeniyle, programa eşi Melis Sandal ve Yaman Sandal sürpriz yaparak katıldı. Melis Sandal, şarkıcıyla nasış tanığtını anlattı. İşte haberin detayları...

Mustafa Sandal, yapımcılığını BBO Yapım'ın gerçekleştirdiği, BloombergHT ekranlarında yayınlanan Fatih Altaylı ile Bire Bir'e konuk oldu.

Yeni projelerini ve müzik hayatına başladığı yıllardaki heyecanını Fatih Altaylı'ya anlatan Mustafa Sandal'a, canlı yayında oğlu Yaman ve eşi Melis Sandal'dan doğumgünü pastası sürprizi geldi. Aynı gün doğumgünü olan Mustafa Sandal için stüdyoya gelen Melis Sandal ve oğlu Yaman Sandal, canlı yayın devam ederken stüdyoya girdiler. Sürpriz karşısında duygulanan Mustafa Sandal ve Fatih Altaylı, Yaman ve Melis Sandal'ı canlı yayına aldılar. Mustafa Sandal ve oğlu Yaman, ilk kez bir televizyonda programında biraraya geldiler.

"INSTAGRAM'DAN TANIŞMIŞLAR!"

Fatih Altaylı, Melis Sandal'a Mustafa Sandal ile nasıl tanıştıklarını sordu. Aşk hikayesini Melis Sandal şöyle anlattı: "Komik biraz. Benim evime çalışmak için bir kadın geldi, benim de oğlum o zaman 4 buçuk yaşındaydı. Referans istedim, Mustafa Sandal'ın adını verdi. Telefonu elimde ama, belki rahatsız olur diye aramadım. Arkadaşlarım vardı yanımda, arama dediler. Instagram'dan mesaj attım. Ben mesaj attığım dakika içinde cevap geldi. Çok resmi konuşuyoruz, sonra 'bu arada ufaklıkla da çok iyi anlaşır' diye mesaj yazdı... Anladım zaten Instagramı'mı kontrol etmiş. Sonuçta bir çocuğum var, evli miyim değil miyim, öyle bir bilgisi olmadığı için de rahat rahat da yazamıyor, anlayınca yalnız olduğumu 'bu fotoğraftaki gözler gerçekten senin gözlerin mi' dedi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mustafa Sandal Fatih Altaylı Doğum Günü Fatih Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor CANLI izle! 28 Nisan Pazar TV8 Survivor HD izleme linki! Kirli Sepeti 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Kirli Sepeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Teşkilat 106. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 28 Nisan Teşkilat yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title