Haberler

Manken Tuba Özay'dan Meslektaşı Aysun Kayacı'ya Gönderme

Ünlü Manken Tuba Özay, Çobanlarla İlgili Yaptığı Açıklamadan Dolayı Eleştirilen Meslektaşı Aysun Kayacı'ya Göndermede Bulunarak, "Aysun Neden Susuyor, Çıksın Konuşsun ve Özür Dilesin" Dedi.

Ünlü manken Tuba Özay, çobanlarla ilgili yaptığı açıklamadan dolayı eleştirilen meslektaşı Aysun Kayacı'ya göndermede bulunarak, "Aysun neden susuyor, çıksın konuşsun ve özür dilesin" dedi.

Kayacı'nın tartışmalara neden olan sözlerini İHA'ya değerlendiren Tuba Özay, meslektaşının sözlerini "talihsiz" olarak nitelendirdi. Özay, "Aysun kendini tam olarak anlatamadı. Ben onun avukatı falan değilim ama sanırım o başka bir şey söylemek istedi. Bunun da altında kaldı" dedi. Özay, dünyayı dolaştığını ve zaman zaman çobanlarla, köylülerle bir araya geldiğini belirterek, çobanlığın kutsal bir meslek olduğunu söyledi. Çobanlara kimsenin laf edemeyeceğini belirten Özay, "Aysun neden susuyor. Neden konuşmuyor, bunu anlamış değilim. Çıksın konuşsun ve bir hata yaptıysa başta çobanlar olmak üzere Türk halkından özür dilesin. Topluma mal olmuş insanlar konuşmalarına ve yaşamlarına daha çok dikkat etmeli, bunun canlı örneği benim" ifadelerini kullandı.

(MY-EY-EY-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title